Часът на Милен Цветков
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ЗОВ ЗА ПОМОЩ

2 posters

Go down

ЗОВ ЗА ПОМОЩ Empty ЗОВ ЗА ПОМОЩ

Писане  dimea Вто Мар 11, 2008 12:10 pm

Дами и Господа,

казвам се Диана Йорданова, пиша ви от Германия със следната молба, тъй като не можах да намеря нищо в сайтa и във форумите на предаването ви: преди около 3 месеца имахте предаване с дискутиране на тема- ракови заболявания и внасянето на някаво лекарствио или ваксина- РАЗТВОР НА КООЛИ\' или КООЛИНГ , за лекуване на раково заболяване, тумори, имало го по аптеките в Германия, Австрия .. иче не се внася у нас. едно момиче сее излекувало с това.. с маика си са били гости б предаването и е саобщено че го има аптеките в Грмания, Австрия и Швейцария

моята молба е ако може да ми дадете координати на това семейство или поне точното име на препарата, тъй като го търся тук и в системите им няма такова.. има но е за животни!..
в интернет тзрсих сзщо естествено / няма нищо по въпроса
вуйчо ми се нуждае спешно , с диагноза- \карценом в малкия мозък\' е.

моля ПОМОГНЕТЕ дайте ми идея, как и къде да търся това средство,. и ако можете да ме свържете със семейството ще съм много благодарна!.
dimea
dimea

Брой мнения : 2
Местожителство : Germania

Върнете се в началото Go down

ЗОВ ЗА ПОМОЩ Empty Re: ЗОВ ЗА ПОМОЩ

Писане  Ficker Вто Мар 11, 2008 2:31 pm

dimea as ne sum chuwal no rasberi purwo kak tochno se ispiswa na latinica eto tuk mojesh da prochetesh sa edno nowo i srawnitelno dobro lekarstwo ЗОВ ЗА ПОМОЩ 7 no sa jalost ujasno skupo TEMODAL / 100 mg / 20 kapseli struwat okolo 2,400€ЗОВ ЗА ПОМОЩ 7 no ima i po slabi koito sa 20 kapseli s po 5 mg i struwat po 150 €ЗОВ ЗА ПОМОЩ 7 a towa koeto tursish nadjawam se che njakoi ot foruma da moje da ti pomogne !

Последната промяна е направена от Ficker на Вто Мар 11, 2008 8:08 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
Ficker
Ficker

Брой мнения : 53

ЗОВ ЗА ПОМОЩ Empty namerih !!

Писане  dimea Вто Мар 18, 2008 12:49 am

http://www.integramed.org/ColeyVax.htm namerih gooooooooooooooooooooooo
dimea
dimea

Брой мнения : 2
Местожителство : Germania