Трябва ли да се пише на кирилица в български форум?
+11
biri2
just_a_girl_
Дебел Космонавт
mtpv
sasharasha
Ficker
vesito
film not fun
robinhood
Brugilda
anti-eu.free.bg
15 posters
Страница 3 от 3
Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Трябва ли да се пише на кирилица, ТУК?
Re: Трябва ли да се пише на кирилица в български форум?
mtpv написа:admin:направи правила на форума
Да, това пък немога да го разбера, форум без правила и ние си пишем тук дали трябва да си пише на кирилица или не..за кого се хабим .. има ли си правила, няма да е такъв безпорядък ... не искам да отварям голяма дума, но този форум ми се струва, че е един вид реклама на предаването и нищо друго, просто да го има и толкова ... на още едно място... да има посещаемост, някаква ...
Аз незнам кви са тия болни амбиций от вас. Това тука не е вестник а е форум. В интернет започва да властва някакъв вид социализъм... някой да ти налага какво да правиш... сетили се хората по интернет да запазват българското,смешно е .. на мен не ми пречи..ето ,че пиша.. но лично съм против това да ти налага някой нещо. Стига с тези измишлиотини да си съхраним азбуката и т.н,азбуката няма да избяга.. вместо да се притеснявате,че в министерството на околната среда и водите примерно се говори подчертавам ГОВОРИ на турски по коридорите, седнали сте да се занимавате с кирилицата у форумите. Е щом всичко друго е наред...
Ficker- Брой мнения : 53
Ficker написа:Аз незнам кви са тия болни амбиций от вас. Това тука не е вестник а е форум. В интернет започва да властва някакъв вид социализъм... някой да ти налага какво да правиш... сетили се хората по интернет да запазват българското,смешно е .. на мен не ми пречи..ето ,че пиша.. но лично съм против това да ти налага някой нещо. Стига с тези измишлиотини да си съхраним азбуката и т.н,азбуката няма да избяга.. вместо да се притеснявате,че в министерството на околната среда и водите примерно се говори подчертавам ГОВОРИ на турски по коридорите, седнали сте да се занимавате с кирилицата у форумите. Е щом всичко друго е наред...
Като искаш да оправяш другите неща- има други форуми, други рездели в този форум, ако щеш...оправяй ги...тук спорим за това....Аз пък немога да разбера защо като има точна тема, се започват едни други такива и се свързват и вече кой знае какво станало, че спорим ние тука за кирилицата, а не за "умниците" в министерството...Темата е ясна, говорете по ТЕМАТА! ЗА КИРИЛИЦА съм...и не за да запазвам българското .. не да изтъквам, че сме сме българи ... то се знае ... много по-четливо е, по-разбираемо е..като не пишат на кирилица, поне един кирилизатор да имаше ... пък тогава да видим какво щеше да им е извинението ...
Ralichka, хубаво мнение! КАК се опитваме да копираме всичко, дори то да е в разрез с традиции и обичай, бих казал и с начин на живот, ТУК. Дори мисля, че напоследък тенденциозно се налага (мое мнение). За съжаление това е бъдещето...
(би станало смешно, ако ни бяха създали, примерно, арабска ценностна система- не знам, примерно, как бихме комуникирали в тоя форум ).
mtpv, хубаво щеше да са в писмен вид правилата, но грамотните знаят и неписаните правила.
Ficker, не е хубаво да четеш български медии и форуми- всичко е "някакъв вид социализъм". Вероятно заради такива като теб в коридорите ще се чува турски, цигански и к'ъф ли не език! А ще се пише дори и на българско- арабски.
Pryda, съгласен съм, обаче и в другите раздели трябва да се пише на кирилица, а човека (Ficker) едва ли може да оправи к'ъфто и да е проблем (е то тук никой не може- само си хабим... клавиатурата). А не знам дали има друг български форум, където официалния език е олигофреницата.
Sara, много спам си създала? Отдава ти се. Пробваш дали има кой да трие след теб? Явно засега няма.
г-н Милен Цветков си прави експеримент, явно.
(би станало смешно, ако ни бяха създали, примерно, арабска ценностна система- не знам, примерно, как бихме комуникирали в тоя форум ).
mtpv, хубаво щеше да са в писмен вид правилата, но грамотните знаят и неписаните правила.
Ficker, не е хубаво да четеш български медии и форуми- всичко е "някакъв вид социализъм". Вероятно заради такива като теб в коридорите ще се чува турски, цигански и к'ъф ли не език! А ще се пише дори и на българско- арабски.
Pryda, съгласен съм, обаче и в другите раздели трябва да се пише на кирилица, а човека (Ficker) едва ли може да оправи к'ъфто и да е проблем (е то тук никой не може- само си хабим... клавиатурата). А не знам дали има друг български форум, където официалния език е олигофреницата.
Sara, много спам си създала? Отдава ти се. Пробваш дали има кой да трие след теб? Явно засега няма.
г-н Милен Цветков си прави експеримент, явно.
anti-eu.free.bg- Брой мнения : 56
Местожителство : Абсурдистан, София
Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Страница 3 от 3
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|