Всички родени в България са българи
4 posters
Страница 1 от 1
Всички родени в България са българи
Мисля, че всички хора, които са се родили в България са българи. Имат български паспорти и трябва да зачитат българщината. Вероизповеданията нямат никакво значение , защото Бог е един. Всички се кланят на един Бог, независимо от това коя религия изповядват. Няма никаква разлика. Харесвам това , което правят в Америка при всяко новородено дете- то получава американско име , независимо от коя държава е и каква религия изповядва.Това никак не е трудно да се въведе и в България.
djvelkova- Брой мнения : 118
Re: Всички родени в България са българи
е да така е но циганите се писаха турци ,а на на6те турци в турция им викат гяури едно време в пловдив си викаха кюрди ,бягаха в турция после си идваха тук 4е в турция им праснаха задниците и пак реват за турция циганска работа ,то и лидера им маи не е тур4ин ,
viper21- Брой мнения : 107
Определено имаш право, но донякде. Нека не забравяме, че едно подансво или име не те прави човек. Ще дам пример със себе си аз имам двоино гражданство, но не се чувствам нито българка нито холандка въпреки, че съм родена в България. Дори бих казала защото аз самата не бих могла ако ми се наложи да избирам между двете държави една, защото и дете си имат своите както плюсове така и минуси.
Hemels_Genot- Брой мнения : 46
Местожителство : Drachten
Сега ще ме изхвърлят от Форума,както преди няколко години направиха модераторите на АТАКА.
Вайпър,Пепелянко,не знам от къде имаш тази информация,но ме плашиш.Ахмед Доган наистина не е турчин.Какъв не знам.Знам само,това,което ми каза учителят ми по филисофия в гимназията.
Та моят учител е учил във Факултета по Философия на СУ"Св.Климент Охридски"с АРМЕНЕЦА Меди Догасян.Точно това съм чул-
Меди Догасян.Същият после става Меди Доганов,а после Ахмед Доган.
Много турци твърдят,че въпросната личност не е ТУРЧИН.Може да е мюсюлманин,но етническата му принадлежност не е Турска.
А що се отнася до това какви са родените в България,ще кажа само едно-Няма значение къде си роден,важно е кои са майка ти и баща ти,и какъв се чувстваш.Джон Атанасов е роден в САЩ,защо тогава го мислим за Българин.Елиас Канети е роден в Русе-България,но го определят като евреин,и родната ни литература няма Нобелов лауреат.Симеон Сакскобургготски е роден в България,но дали мислите,че е Българин.Капитан Петко Войвода е роден в Демирхисар,Христо Смирненски в Кукуш-те не са ли БЪЛГАРИ?
То и Хан Аспарух е роден ма майка си у природата,но я да видим кой ще каже че не е Българин.
Въпросът е не къде си роден и какъв се чувстваш,а в това да уважаваш своите съграждани и да спазваш законите на страната в която живееш.
Когато Американците "кацнали"на Луната,един българин с македонско самосъзнание казал:Луно,Луно-Земьо Македонска,и за тебе ли ке се тепаме?
В България живеят Българи и те са длъжни да изучават и говорят Български език,да спазват Българските закони и да почитат и уважават Националния флаг и Химна на Република България.
Вайпър,Пепелянко,не знам от къде имаш тази информация,но ме плашиш.Ахмед Доган наистина не е турчин.Какъв не знам.Знам само,това,което ми каза учителят ми по филисофия в гимназията.
Та моят учител е учил във Факултета по Философия на СУ"Св.Климент Охридски"с АРМЕНЕЦА Меди Догасян.Точно това съм чул-
Много турци твърдят,че въпросната личност не е ТУРЧИН.Може да е мюсюлманин,но етническата му принадлежност не е Турска.
А що се отнася до това какви са родените в България,ще кажа само едно-Няма значение къде си роден,важно е кои са майка ти и баща ти,и какъв се чувстваш.Джон Атанасов е роден в САЩ,защо тогава го мислим за Българин.Елиас Канети е роден в Русе-България,но го определят като евреин,и родната ни литература няма Нобелов лауреат.Симеон Сакскобургготски е роден в България,но дали мислите,че е Българин.Капитан Петко Войвода е роден в Демирхисар,Христо Смирненски в Кукуш-те не са ли БЪЛГАРИ?
То и Хан Аспарух е роден ма майка си у природата,но я да видим кой ще каже че не е Българин.
Въпросът е не къде си роден и какъв се чувстваш,а в това да уважаваш своите съграждани и да спазваш законите на страната в която живееш.
Когато Американците "кацнали"на Луната,един българин с македонско самосъзнание казал:Луно,Луно-Земьо Македонска,и за тебе ли ке се тепаме?
В България живеят Българи и те са длъжни да изучават и говорят Български език,да спазват Българските закони и да почитат и уважават Националния флаг и Химна на Република България.
Последната промяна е направена от riddick на Пет Май 08, 2009 6:21 pm; мнението е било променяно общо 1 път
riddick- Брой мнения : 80
Edin vapros
riddick написа:Сега ще ме изхвърлят от Форума,както преди няколко години направиха модераторите на АТАКА.
В България живеят Българи и те са длъжни да изучават и говорят Булгарски език,да спазват Българските закони и да почитат и уважават Националния флаг и Химна на Република България.
Zamislial li si se nqkoga da se kandidatira6 ako ne za prezident po pone da sformira6 swoia sobstwenna partia? Ako ima6 podobni namerenia az te podkrepiam o6te ot sega.
Политиката,особено в България,е мръсна работа, и аз не искам да се забърквам в нея.Освен това имам що-годе реална преценка на своите възможности и не мисля,че мога да се справя.Според мен всяка жаба трябва да си знае гьола,и всеки камък тежи само и единствено на мястото си.
Все пак пускам нова тема.Строителите на съвременна България.
riddick- Брой мнения : 80
Да определено тази дума в момента е доста непристойна в момента, но пък нима не би могло нещата да се обърнат ако именни хора с пдона вътрешна настоика като твоета и хора със силно чувство за родолюбие се появявят почесто в сверата на политиката. А относно това дали би могъл да се справиш или не, все си мисля че в момента дори 10 от политиците които са в момента бе биха могли да се справят там кадето ти би могъл. Е да правси и да се опасяваш от подобен пост, но не забравяи, защото политиката се базира на добре съставен екип.riddick написа:Политиката,особено в България,е мръсна работа, и аз не искам да се забърквам в нея.Освен това имам що-годе реална преценка на своите възможности и не мисля,че мога да се справя.Според мен всяка жаба трябва да си знае гьола,и всеки камък тежи само и единствено на мястото си.
По мое лично мнение именно хора от твоя ранг които са в България биха могли да се справят със подобна ситуация.
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|