По повод свинския грип
2 posters
Страница 1 от 1
По повод свинския грип
Най-много угоени прасета има в парламента. Вонят , миришат и грухтят.Вечно са гладни и нямат насищане. Натискат се в кочината си , харесват си я и вече 20 години не мърдат от там. Най-много овце има сред народа.На Гергьовден се колят агнета , а на Коледа - прасета .Колим , колим и нямат свършване , все се размножават . Нито грип ги хваща, нито епидемия.
djvelkova- Брой мнения : 118
Re: По повод свинския грип
Това с клането е наказуемо-глоба 1000 лв.Трябва първо да ги треснеш с ток за да не разберат когато им резнеш кратуната.Закон.
А по повод Свинския грип,или както там му е правилното название,ще напиша,че това е поредната манипулация.
Съгласен съм,че става въпрос за смъртоносен вирус и шегите са неуместни,ама Кой го създаде тоя вирус,и кой печели от паниката около него?
Колко ще струва ваксината,и достатъчно надеждна ли е тя?
Кое е по лошо-да се заразиш със свински или със птичи грип,или да рупаш вафли с отровни съставки?
Според мен най-гадно че да е ,ако Правителството реши да събори незаконните "къщи"на циганите,които само разнасят зарази и се плодят като плъхове.Тогава Братския Американски народ ще реши ,че става въпрос за дискриминация и ще вземат да ни пуснат някоя касетъчна бомба с обеднен Уран,която по принцип ще е безвредна,но може да разруши някоя административна сграда,и тогава клатикурците ще останат на улицата,а това вече е ужасно.
А по повод Свинския грип,или както там му е правилното название,ще напиша,че това е поредната манипулация.
Съгласен съм,че става въпрос за смъртоносен вирус и шегите са неуместни,ама Кой го създаде тоя вирус,и кой печели от паниката около него?
Колко ще струва ваксината,и достатъчно надеждна ли е тя?
Кое е по лошо-да се заразиш със свински или със птичи грип,или да рупаш вафли с отровни съставки?
Според мен най-гадно че да е ,ако Правителството реши да събори незаконните "къщи"на циганите,които само разнасят зарази и се плодят като плъхове.Тогава Братския Американски народ ще реши ,че става въпрос за дискриминация и ще вземат да ни пуснат някоя касетъчна бомба с обеднен Уран,която по принцип ще е безвредна,но може да разруши някоя административна сграда,и тогава клатикурците ще останат на улицата,а това вече е ужасно.
riddick- Брой мнения : 80
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|