Часът на Милен Цветков
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Отново за педофилията и беззаконието в държавата ни

Go down

Отново  за  педофилията  и  беззаконието в  държавата  ни Empty Отново за педофилията и беззаконието в държавата ни

Писане  djvelkova Пон Май 11, 2009 12:05 pm

Koleva77 (03.05.2009 г. / 15:15ч.)
Много са хората,които знаят,че това,което казвам е истина. Никога не бих си позволила да напиша нещо,което не е вярно. Писала съм го до всички институции и Румен Стоичков щеше да ме осъди,ако не е вярно.Друг е въпросът,че в България не се прави необходимото,за да бъдат осъдени хората,които имат много яки връзки. Това е проблемът на правосъдната система. Тези,от които зависи, предпочитат да имат приятели и по приятелски да си правят услуги. Хора пазете децата си! Разкажете им за случилото се с нас,за да не вярват на такива като този лицемер. Аз отдавна съм му писала,че е лицемер номер 1 в България. Лично ме е заплашвал и ми е казвал да внимавам,защото е правил и по-страшни неща,да съм му благодарна,че не е стигнал до край с дъщеря ми,не съм знаела колко връзки имал. Разбирате ли,че не е случайно това,че го измъкнаха от наказателна отговорност.

Съжалявам , че така са пъстъпили с детето на тази българка и че в България няма правосъдие. Защото ако имаше политическата мафия , която властва в момента , отдавна да е попаднала зад решетките.

djvelkova

Брой мнения : 118

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите