за македонците
2 posters
Страница 1 от 1
за македонците
Не са минали много години от отделянето на Македония от България. Ходила съм на екскурзия в Охрид и Скопие. Срещнах доста хора , които като чуеха българска реч се радваха искрено. Казваха , че са българи и имат роднини в България. В групата ни имаше хора , които отиваха на гости на свои роднини . Мисля , че този договор за разграбване и раздаване на българските земи на съседни държави вече е изтекъл и не е миродавен. Ние сме един народ, имаме една история , една азбука. Няма защо да се делим , а вие да се опитвате на преиначавате историята си. Историческите данни са изключително много, няма как да ги промените. Не мога да разбера някои от македонците . Или не са наясно с въпроса , или умишлено създават разделение. Обичаме ви македонци , вие сте наши братя по кръв и сърце.
djvelkova- Брой мнения : 118
Re: за македонците
Стига с тая Македония бе хора ,стига с тази имперска амбиция-България на три морета!Съгласен съм,че исторически погледнато това е част от България,но ние живеем сега и трябва да мислим в перспектива.А сега Република Македония е суверенна държава и за в бъдеще дори да поискат нейните поданици да се присъедини към Майка България Великите сили/в Съвета за сигурност на ООН са пет постоянни-Русия,САЩ,Китай,Великобритания и Франция/няма да го позволят.
riddick- Брой мнения : 80
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|