интернет или книги
5 posters
Страница 1 от 1
Re: интернет или книги
Аз съм и за двете. Важно е най-вече какво е съдържанието на това, което четеш и дали ти влияе благотворно и те обогатява по някакъв начин, а не чрез какъв носител достига до теб. Аз също чета книги на компютъра си. Интернет далеч не е нещо, което, едва ли не, се ползва само за забавление или за губене на време.
just_a_girl_- Брой мнения : 18
Spored men i dvete ne sa lo6i no zavisi po kakav na4in gi izpolzva6 ili po-to4no za kakvo gi izpolzva6,az li4no gi haresvam i izpolzvam i dvete i to ne za zabavlenie,ne 4e ne mi e priqtno,no pove4e za ob6ta kultura pone...internet ili kniga-nqma zna4enie za men i dvete moje da sa ti ot polza...!!!
dudi- Брой мнения : 12
Местожителство : plovdiv
Зависи от къде гледаш на нещата.
Аз съм закърмена с книги и съм на мнение, че те са много по-добри от компютъра…и все пак прекарвам много повече време пред компютъра, от колкото в четене. Защо е така? Въпрос на вкус, бих казала аз ... Но в интерес на истината, днешната младеш не използват компютърът, за информационни цели, а за забавление...това е проблема при тях, иначе няма значение кое ще предпочитеш- важно е за какво ще го използваш...
Аз съм закърмена с книги и съм на мнение, че те са много по-добри от компютъра…и все пак прекарвам много повече време пред компютъра, от колкото в четене. Защо е така? Въпрос на вкус, бих казала аз ... Но в интерес на истината, днешната младеш не използват компютърът, за информационни цели, а за забавление...това е проблема при тях, иначе няма значение кое ще предпочитеш- важно е за какво ще го използваш...
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|