Часът на Милен Цветков
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Съвременната българка

+3
Дебел Космонавт
film not fun
kamen
7 posters

Страница 1 от 2 1, 2  Next

Go down

Съвременната българка Empty Съвременната българка

Писане  kamen Съб Мар 08, 2008 6:29 pm

Според едно европейско социологическо изследване, българката днес работи свръх (8 дни в седмицата), забавлява се по-малко и почти не е меркантилна.

Какъв е образа на българката, според вас?

kamen

Брой мнения : 16
Местожителство : София

Върнете се в началото Go down

Съвременната българка Empty i

Писане  film not fun Нед Мар 16, 2008 10:11 pm

kamen написа:Според едно европейско социологическо изследване, българката днес работи свръх (8 дни в седмицата), забавлява се по-малко и почти не е меркантилна.

Какъв е образа на българката, според вас?
Vqrva6 li,4e v dne6niq 6tastlivo-podvijen svqt moje da ima ne6to tolkova fixirano kato"obraz na"?Vsa6tnost,az izrazih mnenieto si v otgovor na tvoq posting za mladite bg,no vav forumite prodaljava pove4e da se pi6e otkolkoto da se 4ete:)Li4no az u4astvam pove4e,za da 4uq,otkolkoto da kaja.I o4akvam da 4uq interesni ne6ta.

film not fun

Брой мнения : 32

Съвременната българка Empty Re: Съвременната българка

Писане  Дебел Космонавт Пон Мар 17, 2008 8:07 pm

Съвремената Българка обича да я бият и да се отнасят групо с нея , обича да ходи на работа с синьо око ... и тн ..

Обича да лъже че иска да си намери някой "ДОБЪР" който я "РАЗБИРА И ИЗЛУШВА " .. А веднага щом си намери такъв и почва да говори на приятелките си "НЕЗНАМ КВО МУ ИМА НА МОЯ ... нещо е много добър "
А когоато някой я бие " АХ , колко ме обича ... ах колко силно удря ... " ...

Е тва е Съвременната Българка .
Дебел Космонавт
Дебел Космонавт

Брой мнения : 76

Писане  dudi Вто Мар 25, 2008 1:36 am

Дебел Космонавт interesno mnenie,kak stigna do tozi izvod??? Shocked scratch
dudi
dudi

Брой мнения : 12
Местожителство : plovdiv

Писане  KARINA Вто Мар 25, 2008 4:49 pm

Мечти по миналото, другарките са на привършване.

KARINA

Брой мнения : 11

Писане  Pryda Вто Мар 25, 2008 6:16 pm

Дебел Космонавт написа:Съвремената Българка обича да я бият и да се отнасят групо с нея , обича да ходи на работа с синьо око ... и тн ..

Обича да лъже че иска да си намери някой "ДОБЪР" който я "РАЗБИРА И ИЗЛУШВА " .. А веднага щом си намери такъв и почва да говори на приятелките си "НЕЗНАМ КВО МУ ИМА НА МОЯ ... нещо е много добър "

Незнам какво си очаквал да постигнеш с това? Да привлечеш внимание, та да се пише по темата- за което се надявам да е така или обратното-наистина да го мислиш, което е доста жалко за теб...Защото ако си с такава нагласа, накъде си тръгнал, човече?Тази ситуация, която си пресъздал има само едно обяснение-не и показваш достатъчно обичта си, показваш я рядко, и тогава в тези рядки моменти на обич от твоя страна, тя започва да се пита-кво му става?!?... Ей тук ти е проблема, чаткаш???
Отностно съвременната българка- тя е жена, която знае какво иска, знае как да го постигне, има възможност, има решителност, има храброст, повече от един мъж, дори...
Pryda
Pryda

Брой мнения : 25
Местожителство : Пловдив

http://www.myspace.com/Pryda_

Писане  Дебел Космонавт Сря Мар 26, 2008 4:18 am

dudi написа:Дебел Космонавт interesno mnenie,kak stigna do tozi izvod??? Shocked scratch

От опит с такива "Съвременни" Българки...
Дебел Космонавт
Дебел Космонавт

Писане  Дебел Космонавт Сря Мар 26, 2008 4:56 am

Pryda написа:
Дебел Космонавт написа:Съвремената Българка обича да я бият и да се отнасят групо с нея , обича да ходи на работа с синьо око ... и тн ..

Незнам какво си очаквал да постигнеш с това? Да привлечеш внимание, та да се пише по темата- за което се надявам да е така или обратното-наистина да го мислиш, което е доста жалко за теб...Защото ако си с такава нагласа, накъде си тръгнал, човече?Тази ситуация, която си пресъздал има само едно обяснение-не и показваш достатъчно обичта си, показваш я рядко, и тогава в тези рядки моменти на обич от твоя страна, тя започва да се пита-кво му става?!?... Ей тук ти е проблема, чаткаш???
Отностно съвременната българка- тя е жена, която знае какво иска, знае как да го постигне, има възможност, има решителност, има храброст, повече от един мъж, дори...

Нека ти обесня нещо ...

В живота на всяка жена има 3 вида мъже ...

Първия се казва Мишо , Мишо е сръчен , него тя вика когато и се развали нещо из вкъщи... я печка ...я компютър ... и Мишо го оправя ...
Но тайно той си мисли " Някой ден ще набарам путето "

Втория е Евгени ... Евгени е фризиор ... при него тя ходи да си говорят ... той е от онея дето уж я "разбират "
и когато си говорят все повтаря "Не се притеснявай , мило , всичко ще е наред " ...
Но тайно и той си мисли : "Някой ден ще набарам путето ..."

Третия е Иван .... Иван нито е сръчен , нито го бива в говоренето ... всъшност Иван може само едно нещо , но го може добре ... и когато късно вечер тя и Иван се премятат в кревата и вземат че бутнат лампата на земята и тя падне и се счупи , тя казва : " Не се притеснявай , Аз ще кажа на Мишо , ще я оправи за нула време ..."

Първите 2-ма са жалки ... и тя няма да им пусне никога ... понеже , след като , и без това са и на разположение , защо да го прави ?

и за това изразих такова мнение , по - горе ... сега разбираш ли ?
Дебел Космонавт
Дебел Космонавт

Писане  Pryda Сря Мар 26, 2008 11:25 am

Дебел Космонавт@ неможеш да сложиш толкова жени под общ знаменател...няма да си кривя душата, че има жени които и това правят, и то не са малко..но всички..айде, айде..поне да беше написал с малко изключения...ми то..това е съвременната българка...ти като си попадал на такива само, вразуми се и не търси, кукличките по кафетата, щото такива като споменатите от теб, се намират точно по баровете...аз лично съм виждала толкова колкото искаш...да не говорим че и до мен са садали, пък за разговора няма да говоря...от рода на "тия моите ръце не са създадени да работят"...искам да кажа, че доста си се опарил и виждаш само това в жените, ама ако си с тази нагласа постоянно, незнам как ще се оправиш по-напред в живота, то няма да има жена, на която да имаш доверие, пък кво да говорим за пълноценна връзка...И да ти кажа- в живота ми няма двама като от изброените от теб, пък камоли трима, има само едни и той е всичко ... събирателно от всичките мъже ... и аз не ти знам нагласата, но дълбоко вярвам, че и ти си такъв (като този единствен за мен), защото по писането ти си личи много добре, какъв си...но си достатъчно озлобен и този ти черноглед няма да доведе до никъде...Това, че не си попаднал на човек, не ти дава право да пишеш такива простотии по адрес на жените, да беше ги разграничил по характер поне малко...Щото и аз мога да почна да пиша , колко големи прасета сте мъжете, он не го правя, защото знам има и свястни такива...разбираш? Обиждаш много хора така, а не си прав! Друг е въпроса дали на тебе ти дреме от написаното тук от теб самия...
Pryda
Pryda

Писане  Дебел Космонавт Сря Мар 26, 2008 6:24 pm

Pryda написа:Дебел Космонавт@ неможеш да сложиш толкова жени под общ знаменател...няма да си кривя душата, че има жени които и това правят, и то не са малко..но всички..айде, айде..поне да беше написал с малко изключения...ми то..това е съвременната българка...ти като си попадал на такива само, вразуми се и не търси, кукличките по кафетата, щото такива като споменатите от теб, се намират точно по баровете...аз лично съм виждала толкова колкото искаш...да не говорим че и до мен са садали, пък за разговора няма да говоря...от рода на "тия моите ръце не са създадени да работят"...искам да кажа, че доста си се опарил и виждаш само това в жените, ама ако си с тази нагласа постоянно, незнам как ще се оправиш по-напред в живота, то няма да има жена, на която да имаш доверие, пък кво да говорим за пълноценна връзка...И да ти кажа- в живота ми няма двама като от изброените от теб, пък камоли трима, има само едни и той е всичко ... събирателно от всичките мъже ... и аз не ти знам нагласата, но дълбоко вярвам, че и ти си такъв (като този единствен за мен), защото по писането ти си личи много добре, какъв си...но си достатъчно озлобен и този ти черноглед няма да доведе до никъде...Това, че не си попаднал на човек, не ти дава право да пишеш такива простотии по адрес на жените, да беше ги разграничил по характер поне малко...Щото и аз мога да почна да пиша , колко големи прасета сте мъжете, он не го правя, защото знам има и свястни такива...разбираш? Обиждаш много хора така, а не си прав! Друг е въпроса дали на тебе ти дреме от написаното тук от теб самия...

Айде , айде ... виж апартамента на всяка една "савременна" Българка ..:един тип си тръгва ... други чакат на вратата на опашка .. да се нанесат на негово място ...
ама незнаят , че няма да ги огрее ..
щото единствения който има някъв шанс да е с нея ... е този с когото тя токущо се скара ... защото той и е интересен сега вече ... когато го няма .
Жалка картинка ...
Дебел Космонавт
Дебел Космонавт

Писане  Pryda Сря Мар 26, 2008 7:11 pm

Дебел Космонавт написа:
Айде , айде ... виж апартамента на всяка една "савременна" Българка ..:един тип си тръгва ... други чакат на вратата на опашка .. да се нанесат на негово място ...
щото единствения който има някъв шанс да е с нея ... е този с когото тя токущо се скара ... защото той и е интересен сега вече ... когато го няма .
Жалка картинка ...

айде, айде виж една друга жалка картинка-седиш с твоята така "обичана" от теб приятелка, и виждаш една мацка, наконтена, напрвена, и си викаш- ей, тая само да ми падне .. ей на това му се вика жалка картинка, да знаеш! Същата жалка картинка като описаните от теб .... Жалка картинка е да си с приятелката си и в следващият момент да ти се усмихне колежката- и ето твоята реплика-тая ми е вързана..ама кой да помисли, че уж обичал си някой ... Мога да ти изброявам жалки картинки до утре, щото мъжете не сте нещо повече от жените....Ама на пук на тебе и това което пишеш и обиждаш всеки път, ще кажа, че не всички са такива.. ти като не си намерил човека, аз съм ...и докато го търсих, не съм изпитвала озлобление към противоположтния пол, че ме е прецакал, пък аз не съм го разбрала, погледни себе и тогава говори за нас-ЖЕНИТЕ!
Pryda
Pryda

Съвременната българка Empty re

Писане  just_a_girl_ Сря Мар 26, 2008 7:23 pm

Лелеее..много е зле положението.. Smile. Ако има мъж с подобни виждания за жените, като на Дебел Космонавт, силно се надявам никоя жена да не се влюбва в такъв мъж, защото това ще бъде загубена кауза..Ако пък има такава жена, направо й съчувствам - на подобен човек е малко вероятно в някой прекрасен момент светът да започне да не му се струва крив и тя просто ще си го "отнесе", и то за нещо, с което няма съвършенно нищо общо. Никога нещата в живота не се случват по един и същи начин, всяка случка и всеки човек са съвсем отделно нещо и нямат общо с предишни ситуации и хора, освен ако някой сам не желае много силно да открие прилики и да се самоубеждава, че всичко е гадост.

just_a_girl_

Брой мнения : 18

Писане  Дебел Космонавт Сря Мар 26, 2008 8:11 pm

Pryda написа:
Дебел Космонавт написа:
Жалка картинка ...

айде, айде виж една друга жалка картинка-седиш с твоята така "обичана" от теб приятелка, и виждаш една мацка, наконтена, напрвена, и си викаш- ей, тая само да ми падне .. ей на това му се вика жалка картинка, да знаеш! Същата жалка картинка като описаните от теб .... Жалка картинка е да си с приятелката си и в следващият момент да ти се усмихне колежката- и ето твоята реплика-тая ми е вързана..ама кой да помисли, че уж обичал си някой ... Мога да ти изброявам жалки картинки до утре, щото мъжете не сте нещо повече от жените....Ама на пук на тебе и това което пишеш и обиждаш всеки път, ще кажа, че не всички са такива.. ти като не си намерил човека, аз съм ...и докато го търсих, не съм изпитвала озлобление към противоположтния пол, че ме е прецакал, пък аз не съм го разбрала, погледни себе и тогава говори за нас-ЖЕНИТЕ!

Всъщност се радвам ...
че отиваш чак до там че да говориш в частност за мен и момичето ми ...
защо не отидеш при нея ? ....да обсъдите по - женски , персоната ми
да си поговорите за тънките ми лъжи ... Smile

Нека и тя да чуе от същите устни ..
които (според нея ) следата от 4ервило , на блузата ми , бяха оставили...
И също като дете ти и се обаждаш ....., да споделиш.....
за цвета на белиото ми ...... да и обесниш....
Пфф ... -то тя ми го Купи ...
Ще и говориш за тва как аз чукам ?????...
Пфф ... - тя ме научи ..

и когато (НАПРИМЕР!) ако забележиш някой път в кревата , че те гледам странно , сякаш си гнила...
тва е защото ти току що ме остави да направя нещо с теб , което тя не би позволила...

и аз обичам това в нея ... самоче , понякога , когато не мога да се разправям
с всичко това - което тя представлява, .....
-защото каквото и да и кажа ,-
тя пак си остава ..., прекалено добра жена за некадърник като мен ,...
тогава идвам и лягам в твоите мръсни чаршафи ......засрамен ...

И когато някоя вчер сме двама ..
и аз свършвам и ти свършваш...
и нежно ме прегръщаш , .....след грешни дела
погледни дълбоко в очите ми .... и ще видиш там жена ми...как ти маха с ръка ....

Разбираш ли сега ??
Дебел Космонавт
Дебел Космонавт

Писане  film not fun Сря Мар 26, 2008 10:57 pm

Дебел Космонавт написа:
Pryda написа:

Нека ти обесня нещо ...

В живота на всяка жена има 3 вида мъже ...

Първия се казва Мишо , Мишо е сръчен , него тя вика когато и се развали нещо из вкъщи... я печка ...я компютър ... и Мишо го оправя ...
Но тайно той си мисли " Някой ден ще набарам путето "

Втория е Евгени ... Евгени е фризиор ... при него тя ходи да си говорят ... той е от онея дето уж я "разбират "
и когато си говорят все повтаря "Не се притеснявай , мило , всичко ще е наред " ...
Но тайно и той си мисли : "Някой ден ще набарам путето ..."

Третия е Иван .... Иван нито е сръчен , нито го бива в говоренето ... всъшност Иван може само едно нещо , но го може добре ... и когато късно вечер тя и Иван се премятат в кревата и вземат че бутнат лампата на земята и тя падне и се счупи , тя казва : " Не се притеснявай , Аз ще кажа на Мишо , ще я оправи за нула време ..."

Първите 2-ма са жалки ... и тя няма да им пусне никога ... понеже , след като , и без това са и на разположение , защо да го прави ?

и за това изразих такова мнение , по - горе ... сега разбираш ли ?
I kolko 4ove6ki otgovor ti e dalo momi4eto!,napalno kontrasten na tvoq dark tvor4eski razmah:)..........Vsi4ki trqbva da sme vpe4atleni ot tazi simvoli4eska poema.Ok,no,saglasi se,tuka syujeta e sabiratelniq obraz"savremenna bulgarka",a ne sabiratelniq obraz"Mi6o","Ivan" ili drugi animacionni geroi

film not fun

Брой мнения : 32

Писане  Pryda Сря Мар 26, 2008 11:23 pm

Дебел Космонавт написа:
Всъщност се радвам ...

Пфф ... - тя ме научи ..

и когато (НАПРИМЕР!) ако забележиш някой път в кревата , че те гледам странно , сякаш си гнила...
тва е защото ти току що ме остави да направя нещо с теб , което тя не би позволила...

погледни дълбоко в очите ми .... и ще видиш там жена ми...как ти маха с ръка ....

Разбираш ли сега ??

Да всичко разбрах...истината е
: прекалено добра жена за некадърник като мен ,...
Ей, мерси, че ме светна... cheers
Аз няма да пиша поеми като тебе, само ще ти кажа, че и като дете да се поприказваме, бельото ти няма да го споделям...с жена ти, която жестоко се съмнявам да е още с теб...., нито как чукаш..ти ще споделиш с мен как чукаш...щото ще се направиш много можещ...щото ще се мъчеш да ме вкараш в леглото...пък нека тя, те е научила...И когато стигнеш до там, че вече да не издържаш, ти ще ме гледаш така сякаш дете иска сладолед...ще ме гледаш дълго така, ще искаш много, само, че аз съм си аз..върви при "жена си"....тогава отиваш при нея и лягаш в чаршафите, незадоволен....и когато сте двама и свърваше двама...ще си мислеш за мен, как аз бях до теб, но нищо не стана...

Сега разбра ли?
Айде като подарък беше това мое изказване...чрд...все така да ти върви...
Pryda
Pryda

Писане  dudi Чет Мар 27, 2008 1:15 am

Pryda написа:
Дебел Космонавт написа:
Всъщност се радвам ...

Пфф ... - тя ме научи ..

Разбираш ли сега ??

Аз няма да пиша поеми като тебе, само ще ти кажа, че и като дете да се поприказваме, бельото ти няма да го споделям...с жена ти, която жестоко се съмнявам да е още с теб...., нито как чукаш..ти ще споделиш с мен как чукаш...щото ще се направиш много можещ...щото ще се мъчеш да ме вкараш в леглото...пък нека тя, те е научила...И когато стигнеш до там, че вече да не издържаш, ти ще ме гледаш така сякаш дете иска сладолед...ще ме гледаш дълго така, ще искаш много, само, че аз съм си аз..върви при "жена си"....тогава отиваш при нея и лягаш в чаршафите, незадоволен....и когато сте двама и свърваше двама...ще си мислеш за мен, как аз бях до теб, но нищо не стана...

Сега разбра ли?
podkrepqm s dve race cheers i Дебел Космонавт ako nqkoi ti e kriv ne si go izkarvai na celiq svqt,pak moje da se zamisli6 da tarsi6 gre6kite i v sebe si,nqma da e zle!!! Smile Smile Smile
dudi
dudi

Писане  Дебел Космонавт Чет Мар 27, 2008 1:26 am

Pryda написа:
Дебел Космонавт написа:
Всъщност се радвам ...

Пфф ... - тя ме научи ..

Разбираш ли сега ??

Сега разбра ли?

Ти не разбираш явно , че аз

Ако исках да те прелъстя
да ти напиша поема
да ти разкажа за мириса на мускус на тила на вратлето ти
да ти разкажа как мечтая да прекарвам пресушаващи лета между гърдите ти
и да абсорбирам
да ти кажа , че ако можех да те вкуся
щяха да са цитрусови плодове и мандарини, и тропичен вятър по езика ми
и как държиш ме буден до 2 през нощта
цели седмици наред
взираща се в черни тавани
с крака преплетени в чаршафите
бършейки потта от веждите ми
чудейки се кога ще е следващият път

Ако исках да те прелъстя
да ти напиша поема
да захвърля тия слаби комплименти
и да презапълня съзнанието ти с цитати от "100 любовни сонети" на Неруда
да ти кажа че настъпваш красиво като нощта
да проследя линиите по лявата ти длан
да ги дешифрирам
и след това да прочета и да ти прошепна значението им
да ти кажа че линията на живота ти пресича моята съдба
да отпечатам думите си върху теб като снощни драскотини от нокти
оставяйки пеперуди в корема ти
със медосмучещи съгласни
които да ти напомнят на първи целувки
и междучасия прекарани хванати за ръце

Ако исках да те прелъстя
да ти напиша поема
която почита името ми
и проповядва страстта ни
вманиачено скандирайки елегия от нашето правене на любов
под моя дъх
със вярата на отмалели ръце, държащи рози в катедрали
докато образи на нас двамата , вплетени един в друг
сами се жигосат в съзнанията ни
като тамян по празници

Ако исках да те прелъстя
да ти напиша поема
с очите си
сключили небрежни погледи за момент с твоите
от противоположните краища на пренаселена стая
мека усмивка по сочните ти устни
и бавно умишлено намигане ,последвано от пърхане на мигли
т`ва ще рече ...
мамка му ... ще ми се...
да те прелъстя
да ти напиша поема
с тялото си
да се отправя към теб със сигурността на прилив
да се приближа без колебание или въпроси
да те направя моето начало, посока и цел
да оставя музиката да бъде катализатора който кара телата ни да се срещнат
да те впускам и отърсвам от древни ритми
да те заведа в екстаз
да те шлифовам с перо като струна
между чаршафите
след това да те придърпам достатъчно близко
за да усетиш как сърцата ни бият заедно
когато танцуваме

да те прелъстя
да ти напиша поема
която..
която говори за нашето безвремие...
да ти напомня , че аз съм този, когото си обичала в предишен живот
на някакъв далечен континент
да ти кажа, че ме носиш в гените си
че не можеш да ме забравиш, дори да опиташ
че нашите спомени са гравирани във вечността
че вренето е просто теория за нас

да те прелъстя
да ти напиша поема,
която няма нужда от думи
да композирам тиха соната от мека гола кожа
докато обгръщам открития ти кръст
да говоря съгласните, които имаш нужда да чуеш..

поема...
където претопени тела се превръщат в
книгата ,
в която учестеното дишане се превръща в проза
където
ти
ме прелъстяваш
вдъхновена да ми напишеш поема...
която да ми покаже как да те обичам...
Ако искаш ....

обадими се когато ти омръзнат глупостите и си готова за нещо истинско .. .. Wink
Дебел Космонавт
Дебел Космонавт

Писане  dudi Чет Мар 27, 2008 1:50 am

Дебел Космонавт neznam kakvi bqha teoriite ti za savremennata balgarka no za poreden pat dokaza ,4e majat si e prase i takova si ostava...!!!
dudi
dudi

Писане  Дебел Космонавт Чет Мар 27, 2008 1:52 am

dudi написа:Дебел Космонавт neznam kakvi bqha teoriite ti za savremennata balgarka no za poreden pat dokaza ,4e majat si e prase i takova si ostava...!!!

тогава Жената би треало да е Секси-прасе ... така ли да разбирам ...?
Дебел Космонавт
Дебел Космонавт

Писане  dudi Чет Мар 27, 2008 2:03 am

Mad pak li po4nahme maje,jeni-dobre edno nemoga da razbera sled kato ne vqrva6 v 4oveka do teb i postoqnno gleda6 v strani,kakvo ima zna4enie za teb,kakvo ima stoinost ili sme ot tipa hora kadeto jiveqt den za den(dai da izkaram i toq den pak utre 6te mu mislim)...
dudi
dudi

Писане  Дебел Космонавт Чет Мар 27, 2008 2:13 am

dudi написа:Mad pak li po4nahme maje,jeni-dobre edno nemoga da razbera sled kato ne vqrva6 v 4oveka do teb i postoqnno gleda6 v strani,kakvo ima zna4enie za teb,kakvo ima stoinost ili sme ot tipa hora kadeto jiveqt den za den(dai da izkaram i toq den pak utre 6te mu mislim)...

Виж сега ... нещо се бъркаш ... аз не съм от онея , каде само ти викат "миличка , сладичка , ще ти пия отходните води " и тем подобни , типове ...
(въпреки , че ако искам мога да ти намокря бикините само с думи ...)

но не става вапрос за това ....

Аз ти говоря за ПРЕДСКАЗАНИЕ ...
за ПОЛИЧБА ...
че аз и ти сме комбина .... аз ще се бия за теб ...
че аз и ти сме заедно ,..... аз ще умра за теб ....

но ТИ ПЪРВО ТРЕА ДА РАЗБЕРЕШ , ЧЕ ПРЕДИ ВСИчКО аз съм войн ... и когато те дойдат , аз трепя ...
иначе и аз мога да съм мил ...но как точно "ШЛАЙФАМ ФУГИТЕ" НЯМА НУЖДА ДА СЕ ЗНАЕ ОТ ВСИЧКИ !!!
Дебел Космонавт
Дебел Космонавт

Писане  dudi Чет Мар 27, 2008 2:25 am

Дебел Космонавт написа:

но ТИ ПЪРВО ТРЕА ДА РАЗБЕРЕШ , ЧЕ ПРЕДИ ВСИчКО аз съм войн ... и когато те дойдат , аз трепя ...
иначе и аз мога да съм мил ...но как точно "ШЛАЙФАМ ФУГИТЕ" НЯМА НУЖДА ДА СЕ ЗНАЕ ОТ ВСИЧКИ !!![/b]
a za6to pomejdu drugoto dokato doidat i po4nete da se trepete ne se darji6 kato 4ovek,ne spre6 da gleda6 sveta prez 4erni stakla,ne smqtam da se zanimavam pove4e i da si gubq vremeto s 4ovek koito ne vqrva v jivota...pojelavam ti yspeh...
dudi
dudi

Писане  Дебел Космонавт Чет Мар 27, 2008 2:32 am

dudi написа:
Дебел Космонавт написа:

иначе и аз мога да съм мил ...но как точно "ШЛАЙФАМ ФУГИТЕ" НЯМА НУЖДА ДА СЕ ЗНАЕ ОТ ВСИЧКИ !!![/b]
a za6to pomejdu drugoto dokato doidat i po4nete da se trepete ne se darji6 kato 4ovek,ne spre6 da gleda6 sveta prez 4erni stakla,ne smqtam da se zanimavam pove4e i da si gubq vremeto s 4ovek koito ne vqrva v jivota...pojelavam ti yspeh...

Защото как точно "ШЛАЙФАМ ФУГИТЕ" няма нужда да се знае от всички ...!!
А черните очила са , за да гледам ТРЕЗВО на нещата .

А колкото до тея неща за "вярата в живота" си ги запази за "Час На Класния Ръководител " ...

Живота е една бавна смърт .. тва е живота ..
а вярата са Илюзии ...
Дебел Космонавт
Дебел Космонавт

Писане  Pryda Чет Мар 27, 2008 2:45 am

Дебел Космонавт написа:Защото как точно "ШЛАЙФАМ ФУГИТЕ" няма нужда да се знае от всички ...!!

А колкото до тея неща за "вярата в живота" си ги запази за "Час На Класния Ръководител " ...

а вярата са Илюзии ...

Че то ако почнеш да казваш как шлайфаш фигурите, малее ... няма да си ти ... всички ще те разберата и после ... край .. как ще се опреш на хората, нали?
Вземи слагай по-рядко тия черни очила!
Живота е кратък, това е живота ... вече дали е смърт за теб - ти си знаеш...
всеки човек вярва в нещо...неможеш да ме убедиш в обратното...
Pryda
Pryda

Писане  Дебел Космонавт Чет Мар 27, 2008 3:06 am

Pryda написа:
Дебел Космонавт написа:Защото как точно "ШЛАЙФАМ ФУГИТЕ" няма нужда да се знае от всички ...!!

а вярата са Илюзии ...

Че то ако почнеш да казваш как шлайфаш фигурите, малее ... няма да си ти ... всички ще те разберата и после ... край .. как ще се опреш на хората, нали?
Вземи слагай по-рядко тия черни очила!
Живота е кратък, това е живота ... вече дали е смърт за теб - ти си знаеш...
всеки човек вярва в нещо...неможеш да ме убедиш в обратното...

Ами .. не че няма да съм , аз но това е за между мен и теб .

, а колкото до другото по-добре не мисли като мен . и не си тормози розовото женско мозаче. Wink
Дебел Космонавт
Дебел Космонавт

Писане  Sponsored content

Sponsored content

Страница 1 от 2 1, 2  Next

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум: