Часът на Милен Цветков
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Сексът и връзките

+3
just_a_girl_
mtpv
Pryda
7 posters

Go down

Сексът и връзките Empty Сексът и връзките

Писане  Pryda Съб Мар 29, 2008 9:38 pm

Секса и мястото му във връзките. До колко е важен той в отношенията между мъжът и жената. Дали една стабилна връзка зависи само от добрия секс или се изисква и нещо повече, като разбирателство, например?
Интерсно ми е какво мислите по въпроса, от личен опит и не само такъв?
Pryda
Pryda

Брой мнения : 25
Местожителство : Пловдив

http://www.myspace.com/Pryda_

Върнете се в началото Go down

Сексът и връзките Empty Re: Сексът и връзките

Писане  mtpv Съб Мар 29, 2008 11:40 pm

обичатли се двама души ама истински няма значени е ништо Very Happy
mtpv
mtpv

Брой мнения : 76
Местожителство : искър

http://mtpv.saitche.com/users/

Сексът и връзките Empty re

Писане  just_a_girl_ Съб Мар 29, 2008 11:49 pm

Сексът е важен елемент в една връзка дотолкова, доколкото е израз не само на физическо привличане, но и на други, много по-стойностни неща. Ако ги няма няма любовта, разбирането, уважението, доверието, тогава сексът няма как да ги накара да се появят и не носи нито щастие, нито удовлетворение (може би единствено моментно ЗАЛЪГВАНЕ за щастие). Поне за мен, желанието за секс зависи страшно много от тези други неща, и когато те не са налице, първосигналното привличане между двама души не означава нищо, заслужаващо сериозен интерес или полагане на усилия. Сексът би могъл да постави на следващ етап развитието на вече съществуващи чувства, но не може да ги създаде, ако тях просто ги няма.. И аз също съм любопитна да разбера какво мислят
другите по този въпрос.

just_a_girl_

Брой мнения : 18

Писане  lyusy Пон Мар 31, 2008 12:32 am

Двете неща са свързани. Не е възможно да просъществува дълго една връзка без да има взаимно сексуално удовлетворение. Казано простичко секса си е много важен и изобщо не може без него. Това скъпи mtpv "обичат ли се двама души ама истински няма значени нищо" са си пълни глупости. Тук разбира се трябва да уточним, че става дума за сериозна връзка между зрели хора (ако човек е на възраст под 20 години съвсем нормално е да мисли, че любавта е на първо място). Сексът и любовта в действителност са в абсолютна симбиоза в една пълноценна връзка.

lyusy

Брой мнения : 15
Местожителство : София

Писане  Ficker Пон Мар 31, 2008 5:34 pm

секса е исключителен важен ,но зависи с кого и
как го правиш !
WinkСексът и връзките Sex00003
Ficker
Ficker

Брой мнения : 53

Писане  Pryda Пон Мар 31, 2008 6:36 pm

Ficker написа:секса е исключителен важен ,но зависи с кого и
как го правиш !

Как така с кого и как го правиш? Ти като имаш връзка да не би да зависи с кого? Може да зависи как го парвиш - да...? Вероятно си искал да изразиш едно друго мнение, за което се сещам, но е за съвсем друга тема, това дали обичаш някого и как е секса тогава, също има значение - да.. Wink
Pryda
Pryda

Писане  Ficker Пон Мар 31, 2008 7:15 pm

Pryda написа:
Ficker написа:секса е исключителен важен ,но зависи с кого и
как го правиш !

Как така с кого и как го правиш? Ти като имаш връзка да не би да зависи с кого? Може да зависи как го парвиш - да...? Вероятно си искал да изразиш едно друго мнение, за което се сещам, но е за съвсем друга тема, това дали обичаш някого и как е секса тогава, също има значение - да.. Wink

искам да кажа ,че ако нямаш 100 % секс няма да имаш нищо ! или по-точно връзка а и от там любов, разбирателство, уважение .cексът е мотора на любовта и на връзката ! ! !
Ficker
Ficker

Писане  Pryda Пон Мар 31, 2008 11:39 pm

[quote="Ficker"][quote="Pryda"]
Ficker написа:искам да кажа ,че ако нямаш 100 % секс няма да имаш нищо ! или по-точно връзка а и от там любов, разбирателство, уважение .cексът е мотора на любовта и на връзката ! ! !

BULLSHIT
Pryda
Pryda

Писане  Ficker Вто Апр 01, 2008 2:39 am

Pryda написа:
Ficker написа:искам да кажа ,че ако нямаш 100 % секс няма да имаш нищо ! или по-точно връзка а и от там любов, разбирателство, уважение .cексът е мотора на любовта и на връзката ! ! !

BULLSHIT

защо ? ? ?
жените използват секса, за да получат любов, а мъжете използват любовта, за да получат секс , но в крайна сметка всеки сам избира как да живее !
Ficker
Ficker

Писане  Pryda Вто Апр 01, 2008 12:00 pm

Ficker @ нещо, неправилно мислиш, объркал си се, ми се струва.. Laughing
Pryda
Pryda

Сексът и връзките Empty re

Писане  just_a_girl_ Сря Апр 02, 2008 3:09 pm

Ficker, "използвам" и "получа" биха били подходящи думи, ако става въпрос за бизнес, сделки, или за всякакви подобни неща, които не са свързани с чувства, още по-малко пък с любов. Има ли човек желание на всяка цена да "получи", значи е много далеч от любовта. В любовта (ако е истинска) главното, за което човек мисли, е, какво може да даде на ДРУГИЯ и как може да направи ДРУГИЯ щастлив. А, когато първата му мисъл е какво може да получи, това не е любов. Ако се разсъждава по този начин, то със сигурност и сексът няма да бъде удовлетворяващ нито за мъжа, нито за жената. Тънките сметки, игри, ако щеш и пазарлъци (дори и когато става въпрос за емоции), нямат нищо общо с любовта. А, би ли ми обяснил, моля те, как точно една жена, към която нямаш чувства, която нито познаваш, нито уважаваш, нито разбираш, изведнъж ще я заобичаш и ще се появи връзка помежду ви, уважение и разбирателство, ако само си правил секс със нея? (Цитирам те: "Жените използват секса, за да получат любов" и "ако нямаш 100 % секс няма да имаш нищо ! или по-точно връзка а и от там любов, разбирателство, уважение"). Или един "гол" секс прави любовта и всичко останало във връзката? Това ми звучи даже смешно Smile. По тази логика, мъж, който не подбира жените, с които прави секс, би трябвало моментално всичките да ги заобичва от сърце и душа само заради това, че са спали с него Smile. А иначе някаква си "връзка" може и да започне само от секс (и без чувства), да, но най-вероятно от нея би излязло единствено нещо като договор за бъдещи редовни креватни упражнения. Съмнявам се някой (независимо мъж или жена), който достатъчно обича и уважава себе си, да иска това. То няма нищо общо с истинската любовна връзка. Според мен, нещата в една връзка следват точно обратния ред: ако нямаш любов, разбирателство, доверие и уважение, няма да имаш и 100% секс. Разбира се, връзките никога не могат да бъдат идеални, защото няма идеални неща. Трябва да се правят компромиси, това е факт, но точно компромисът с чувствата и всичко останало, при наличието само на секс, дори и ако е "добър", е нещо, което определено не си заслужава (добър сложих в кавички, защото надали ще е наистина добър, ако е просто правене на секс). И още нещо - ако в една двойка не се прави 100 процентовия секс, който би удовлетворявал и двамата, това има шанс да се промени, ако между тях има любов, разбирателство и т.н. ... Но ако няма любов, какъвто и секс да се прави, тя няма да се появи чрез него.

just_a_girl_

Брой мнения : 18

Писане  Ficker Сря Апр 02, 2008 4:14 pm

just_a_girl_ написа:Но ако няма любов, какъвто и секс да се прави, тя няма да се появи чрез него.

моля , дефиницион на " любов " ! ! ! благодаря
Ficker
Ficker

Писане  Pryda Сря Апр 02, 2008 5:59 pm

Ficker написа: дефиницион на " любов " !
=
Ficker написа:жените използват секса, за да получат любов, а мъжете използват любовта, за да получат секс
Pryda
Pryda

Писане  hotlips13 Сря Апр 02, 2008 6:12 pm

Сексът е важен за една връзка, разбира се ако двойката не е на години и е противопоказно да го правят. Иначе без секс си е съжителство на "братче и сестриче" и такава връзка няма да продължи дълго. Има и други важни неща за една връзка, но те не са предмет на тази тема... Razz
hotlips13
hotlips13

Брой мнения : 8
Местожителство : Плевен

Писане  Дебел Космонавт Чет Апр 03, 2008 5:32 am

Сексът е гнусен ... и целувката е гнусна , езиците са като голи охлюви ...бляяяххх

повярвайте ми правил съм го и знам ...

+ това от секса омекват крака ..., Стойте силни . Не правете секс .
Дебел Космонавт
Дебел Космонавт

Писане  Ficker Чет Апр 03, 2008 3:36 pm

Pryda написа:Ficker @ нещо, неправилно мислиш, объркал си се, ми се струва.. Laughing

не съм се объркал ! дала си чудесна дефиниция на " любов " .
Ficker
Ficker

Писане  Pryda Чет Апр 03, 2008 6:49 pm

Ficker написа:
Pryda написа:Ficker @ нещо, неправилно мислиш, объркал си се, ми се струва.. Laughing

не съм се объркал ! дала си чудесна дефиниция на " любов " .

Да, ако вземем предвид равенството...и най-вече - любов, в кавички...Дефиницията ми за ЛЮБОВ, не е кой знае, колко по-различна от тази на just_a_girl_

Ficker написа:
дефиницион на " любов " !

=

Ficker написа:
жените използват секса, за да получат любов, а мъжете използват любовта, за да получат секс
Pryda
Pryda

Писане  Дебел Космонавт Пет Апр 04, 2008 3:41 am

тук са се сабрали някви си секси хора ....

Pryda , я кажи , ти чустваш ли се като "Секси Личност " ?
Дебел Космонавт
Дебел Космонавт

Писане  Pryda Пет Апр 04, 2008 3:27 pm

Дебел Космонавт написа:тук са се сабрали някви си секси хора ....

И...!?! Какво общо има това с темата ?!?
Pryda
Pryda

Писане  Дебел Космонавт Съб Апр 05, 2008 2:39 am

Pryda написа:
Дебел Космонавт написа:тук са се сабрали някви си секси хора ....

И...!?! Какво общо има това с темата ?!?

Отговори ми на въпроса ...
Дебел Космонавт
Дебел Космонавт

Писане  Sponsored content

Sponsored content

Върнете се в началото

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите