БТК иска актуално състояние при ЗАКРИВАНЕ на телефон!
Страница 1 от 1
БТК иска актуално състояние при ЗАКРИВАНЕ на телефон!
БТК иска актуално състояние при ЗАКРИВАНЕ на фирмен телефон! БТК обича да се гаври с клиентите си и на напускане, е така, като за последно! Да, ще отида 2 пъти до СГС, 2 пъти ще търся място за спиране, ще платя и една таксичка. И ще го взема. Щото не признавали актуално от Делфи, въпреки че базата данни е една.
Интересно какво ли става ако човек няма актуално и иска да си закрие телефона?
Било в общите условия. А въз основа на какво са създадени?
Аз не разбрах. Имали правен отдел. АБСУРДИ!
Разбира се, като се замисля, БТК може да си създаде к'вито си иска правила, и да каже: Това са правилата. НИЩО, че не сме ги подписали!
Интересно е че при двустранния договор с БТК, само БТК има право да иска актуално. А Аз как да знам че БТК има актуално състояние?
БТК има общи условия, които не сме подписвали. НО и аз мога да имам общи условия, които БТК не е подписала. Ако договора е двустранен, НО вероятно е едностранен- БТК има САМО права, клиента САМО задължения!
Може пък и да спра да го плащам, и тогава БТК ще го изключи служебно?
Интересно какво ли става ако човек няма актуално и иска да си закрие телефона?
Било в общите условия. А въз основа на какво са създадени?
Аз не разбрах. Имали правен отдел. АБСУРДИ!
Разбира се, като се замисля, БТК може да си създаде к'вито си иска правила, и да каже: Това са правилата. НИЩО, че не сме ги подписали!
Интересно е че при двустранния договор с БТК, само БТК има право да иска актуално. А Аз как да знам че БТК има актуално състояние?
БТК има общи условия, които не сме подписвали. НО и аз мога да имам общи условия, които БТК не е подписала. Ако договора е двустранен, НО вероятно е едностранен- БТК има САМО права, клиента САМО задължения!
Може пък и да спра да го плащам, и тогава БТК ще го изключи служебно?
anti-eu.free.bg- Брой мнения : 56
Местожителство : Абсурдистан, София
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|