цигани
+2
anti-eu.free.bg
hedi
6 posters
Страница 1 от 1
цигани
Имам чувството , че живея в едно голямо гето и то благодарение на циганското население в България. Не съм расистка по душа и смятам , че всички имат право на живот , но вече не се търпи. Пуснаха ги тия хора в блоковите да живеят и стана ад. Изпочупиха плочките в банята си и съответно редовно наводняват моята баня. Нищо не помага дори молбите ми да си оправят банята. Безсилна съм да се справя с проблема защото в България няма закон който би ги задължил да живеят нормално и да не пречат на хората които искат да живеят що годе сносно.Ако има и други с такива проблеми нека да напише да се съберем по - вече и дано г - н Цветков и неговият екип направят и такова предаване. Сигурна съм , че телефона му не само ще се зачерви а направо ще подпуши.
hedi- Брой мнения : 6
Re: цигани
Живеем в гето, и скоро нормалните ще сме в "червената книга" (несъмнено ще има хора, които си мислят, че това е книгата със симпатизанти на партия).
hedi, не си ли разбрала, че тоя форум е направен само и единствено за хора търсещи ехо на проблемите си в нищото. Тоя форум е създаден за ... СПАМ
hedi, не си ли разбрала, че тоя форум е направен само и единствено за хора търсещи ехо на проблемите си в нищото. Тоя форум е създаден за ... СПАМ
anti-eu.free.bg- Брой мнения : 56
Местожителство : Абсурдистан, София
цигани
Благодаря ви приятели !!!!!! Въпреки всички трудности в борбата с тия "Кретени " няма да се спра !
hedi- Брой мнения : 6
Re: цигани
Що не вземат да си направят държава?? Самото обстоятелство, че цигани има по различни краища не света и никъде не могат да си седнат на задниците- е достатъчен.
Ще си откраднат и границите, ако имат държава.
Мързеливи са колкото си искат.
Опитвали ли сте се да предложите работа на циганин срещу заплащане?
Видимо в нужда, ще откаже да работи.
Но ако има нещо за препродаване, нещо да му се даде гратис- то тогава се променя всичко.
Лъжата им е норма.
Ще си откраднат и границите, ако имат държава.
Мързеливи са колкото си искат.
Опитвали ли сте се да предложите работа на циганин срещу заплащане?
Видимо в нужда, ще откаже да работи.
Но ако има нещо за препродаване, нещо да му се даде гратис- то тогава се променя всичко.
Лъжата им е норма.
ana_maria- Брой мнения : 5
re
za ciganite e nai-dobre da im se nameri mjasto v India...tam pone 6te sa si kato u doma...samo se 4udja kak i ot kude vzimat knizka za kola....njakoi da e vidjal ciganin na 6ofjorski kurs????
jombe- Брой мнения : 4
boje kolko originalna teza
Az sasto ne sam vijdala cigani na sofiorski kursove.
Az vaobste ne visja da kontroliran koi koga hodi na sof.kursove!
Az vaobste ne visja da kontroliran koi koga hodi na sof.kursove!
Dwa5NCnt- Брой мнения : 2
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|