Студентският форум на УНСС
+2
kamen
Sawyer
6 posters
Страница 1 от 1
Студентският форум на УНСС
Понеже темата днес е за университетите: заповядайте на http://unss.5.forumer.com/ Форумът ОТ студентите, ЗА студентите!
Темата за корупция: ТУК
Поздрави!
Темата за корупция: ТУК
Поздрави!
Последната промяна е направена от Sawyer на Вто Фев 26, 2008 6:51 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Sawyer- Брой мнения : 4
Re: Студентският форум на УНСС
Колега, нека не запълваме форума с препратки, а с разсъждения.
Вместо линк, дай гледна точка за ситуацията в университета.
За мен лично е недопустимо студентите да бъдат принуждавани да си купуват учебниците на даден преподавател, които са само индикатор за успешно вземане на изпит и контролно.
Вместо линк, дай гледна точка за ситуацията в университета.
За мен лично е недопустимо студентите да бъдат принуждавани да си купуват учебниците на даден преподавател, които са само индикатор за успешно вземане на изпит и контролно.
kamen- Брой мнения : 16
Местожителство : София
Казано точно,и на място.Подкрепям те с 2 ръцеkamen написа:За мен лично е недопустимо студентите да бъдат принуждавани да си купуват учебниците на даден преподавател, които са само индикатор за успешно вземане на изпит и контролно.
staneva- Брой мнения : 29
Местожителство : Варна
намерил си къде да си прапагандираж смрадливият универстет - УНСС ! 2 изпита за 200 марки и 1 прасе да не забравяме .. траите си поне 4ак пък и форуми
irReto написа:намерил си къде да си прапагандираж смрадливият универстет - УНСС ! 2 изпита за 200 марки и 1 прасе да не забравяме .. траите си поне 4ак пък и форуми
По-добре ти си трай - Интересно ми е теб в кой НЕсмрадлив университет са те приели право, при положение, че си неграмотна. Когато научиш родния си език, тогава излагай хейтърските си "разсъждения" из форумите. Дотогава си стой при простаците, които викат, но никой не ги чува. Освен себеподобните, може би.
Извинявам се на всички останали, че се принизих почти на нивото на това дете.
Sawyer- Брой мнения : 4
смотлиооо понеже си много грамотен 1 господ знае колко си дал 5 или 10 хиляди лева (за6тото познавам и 2та слу4ая хора ) и изоб6то коя забутана специялност си само не ми казваи - аграрна икономика за там е големият наприв ... цял живот аграр малко 6те ти е
малко много е нахално си слагаме форумите на университет4етата, а ? не си налагаи мниението и не се заяждаи с хората ами си събери 2000 лева и си купи дипломата (това ви е тарифата)
аи \/
малко много е нахално си слагаме форумите на университет4етата, а ? не си налагаи мниението и не се заяждаи с хората ами си събери 2000 лева и си купи дипломата (това ви е тарифата)
аи \/
ремонти посред зима в ту -София
Нормално ли е да се прави ремонт на 3 блок на ТУ -София посред зима ???В стая за двама ще се настани още един но .. къде ще се сложи това легло или ще се спи на смени????
SKYELIZA- Брой мнения : 1
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|