Ето това,драги приятели,има нужда от коментар!!!!
+15
Dimitar9993
staneva
lyutskanov
melpomena
borqna erinina
bubka_06
Brugilda
stelian
mtpv
zezo21
robinhood
biri2
sasharasha
Horatio Caine
Ralichka_
19 posters
Страница 2 от 2
Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Ето това,драги приятели,има нужда от коментар!!!!
Сега малко по темата... Хора разни... Има много добри, добри и лоши хора... и такива се срещат във всички етноси, живеещи в България! Работата ми, малко или много е свързана с общуването с малцинствените групи. Повярвайте ми, срещала съм ужасно добри цигани, работливи и чисти.. природно интелигентни и мислещи. Интересно е да общуваш с такива хора и да научиш какво ги вълнува и да разбереш мечтите им...
Във всяко стадо си има мърша, това е всеизвестен факт... и от това, че някой гаменчета от който и да е етнос са проявили агресия или са крали, не прави всички лоши! Не поставяйте всички под общ знаменател!
А за интеграцията... това май няма да стане и след 3 поколения. Защото се интегрират хора, които искат да бъдат интегрирани, а за да искат, трябва да знаят за какво иде реч. А те не знаят... Начина е да се работи в насока повишаване на мислещите и интелигентните хора от тези малценства, до разширяване на кръгозора им... И тук образованието играе доста голяма роля. Трудна работа, която ще стане доста бавно у нас...
А дотогава... ще има и купуване на гласове за 10 лв и за по 2 кебапчета.
Във всяко стадо си има мърша, това е всеизвестен факт... и от това, че някой гаменчета от който и да е етнос са проявили агресия или са крали, не прави всички лоши! Не поставяйте всички под общ знаменател!
А за интеграцията... това май няма да стане и след 3 поколения. Защото се интегрират хора, които искат да бъдат интегрирани, а за да искат, трябва да знаят за какво иде реч. А те не знаят... Начина е да се работи в насока повишаване на мислещите и интелигентните хора от тези малценства, до разширяване на кръгозора им... И тук образованието играе доста голяма роля. Трудна работа, която ще стане доста бавно у нас...
А дотогава... ще има и купуване на гласове за 10 лв и за по 2 кебапчета.
melpomena- Брой мнения : 3
borqna erinina написа:за клипчето-нямам думи.Не съм расистка ама турците и циганите не ги много обичам,мислят се за нещо ПО от българите.А за Ахмет Доган само ще кажа че щом толкова години е в парламента ни или е много умен или много хитър.
Само да вметна... самите турци, живеещи мирен и трудолюбив живот в някое село в Родопите са ти виновни... с какво? Мога да ти кажа, че са много мирни и честни хора, изкарващи си хляба с много труд. Друг е въпроса, че политическите малоумщини ги представят по този неадекватен начин... Можеш да посетиш такова село и ще останеш очарована, гарантирам ти!
melpomena- Брой мнения : 3
Не са виновни турците ,мирни и работливи,виновни са турците дето искат да превземат България,а от друга страна и ние сме виновни защото вместо да си я пазим и им я поднасяме на тепсия.
borqna erinina- Брой мнения : 17
Местожителство : перник
melpomena написа:biri2 написа:
Не,не и не!Истината е в закона и неговото спазване!Който не иска да живее в правова държава да се маха от тука!Аз оставам!А,ти?
хех... интересно какво правиш всъщност тук, като искаш да живееш в правова държава... Защото всеизвестен факт е, че в България права имат шепа платежоспособни хора... А може би си от тях? Закона е на правото на този, който си плати повече и това е ИСТИНАТА за съжаление...
Привет melpomena!
Смея да твърдя,че сме правова държава.Вярно,че нещата стават бавно и трудно,но все пак стават.Вече сме страна членка на ЕС и връщане назад няма.А това което си писала за интеграцията наистина е интересно,но си мисля,че е без значение.В смисъл такъв,че интегриран или не всеки трябва да спазва закона.Почнем ли да правим компромиси с това ние сме обречени.Това е!
P.S.
Относно въпроса за платежоспособноста ми-притежавам десетки левове!
Здравейте на всички,
доста интересни мнения прочетох , но както навсякъде съм чел тема расизъм и тази е пълна с глупости. Мисля, че няма смисъл да казвам с кви възгледи съм от аватара ми личи ( за по ограничените ще подчертая не съм скинар). Расизмът има и ще има дали на цвят на кожата , на пол или какъвто и да е друг признак да е , но въпроса нее там . Става дума че малцинствата в тази държава понякога прекаляват, прекаляваме и ние етническите Българи. Всеки става патриот около 3 март и други празници . Кога ще спре това делене на Цигани , Турци ( странно защо никога не се намесват и другите етноси) и Българи законите трябва да са еднакви за всички. Да има голяма престъпност сред ромската общност , и стигате с тези купешки лафове интеграция тези хора са в тази държава не от преди 10 год в крайна сметка невиждам колко години им трябва да се интегрират. Националисчетата какво желаете сценарий като "Велика Югославия" , няма да ми е приятно родината ми да се разцепи заради глупаци непрочели нито една книжка на такава тематика. Може би по ужасни от изброените са само една част от нащо общество, това са чуждо поклониците. До преди 1989 на мода бяха едни , сега са други , но разберете че вие се най обикновенно стадо оФце , хора ограничени и свикнали някой друг да води защото сте толкова ограничени че неможете да намерите собствения път в живота.
В прочем такава ни е народо психологията все някой трябва да ни освободи, оправи, даде пари все другите са ни длъжни. Не е лошо да се замисляме малко повече понякога какво казваме все пак живеем на едно място и искаме или не трябва да се търпим.
доста интересни мнения прочетох , но както навсякъде съм чел тема расизъм и тази е пълна с глупости. Мисля, че няма смисъл да казвам с кви възгледи съм от аватара ми личи ( за по ограничените ще подчертая не съм скинар). Расизмът има и ще има дали на цвят на кожата , на пол или какъвто и да е друг признак да е , но въпроса нее там . Става дума че малцинствата в тази държава понякога прекаляват, прекаляваме и ние етническите Българи. Всеки става патриот около 3 март и други празници . Кога ще спре това делене на Цигани , Турци ( странно защо никога не се намесват и другите етноси) и Българи законите трябва да са еднакви за всички. Да има голяма престъпност сред ромската общност , и стигате с тези купешки лафове интеграция тези хора са в тази държава не от преди 10 год в крайна сметка невиждам колко години им трябва да се интегрират. Националисчетата какво желаете сценарий като "Велика Югославия" , няма да ми е приятно родината ми да се разцепи заради глупаци непрочели нито една книжка на такава тематика. Може би по ужасни от изброените са само една част от нащо общество, това са чуждо поклониците. До преди 1989 на мода бяха едни , сега са други , но разберете че вие се най обикновенно стадо оФце , хора ограничени и свикнали някой друг да води защото сте толкова ограничени че неможете да намерите собствения път в живота.
В прочем такава ни е народо психологията все някой трябва да ни освободи, оправи, даде пари все другите са ни длъжни. Не е лошо да се замисляме малко повече понякога какво казваме все пак живеем на едно място и искаме или не трябва да се търпим.
lyutskanov- Брой мнения : 1
http://clip4e.com/play.php?id=45143&:
Е те това ме потресе!
Е те това ме потресе!
staneva- Брой мнения : 29
Местожителство : Варна
NE TOVA E SAMO
NE E VAJNO SAMO DALI NI YPRAVLQVAT TYRCI A KOI IM POZVOLQVA DA NI YPRAVLQVAT.EDVA LI PREDI VREME NQKOI SI E MISLIL 4E TOLKOVA 6TE GI *OBIKNEM*,4E 4AK DA IM PUSKAME NOVINITE.
Dimitar9993- Брой мнения : 1
nazistka написа:ЦИГАНСКА СГАН, ИЗГОРЕТЕ ГИ ВСИЧКИ, МРАЗЯ ГИ ТЕЯ БОКЛУЦИ!
ЦИГАНИТЕ НА САПУН, ТУРЦИТЕ НА ВЕРО, ЕВРЕИТЕ НА ПРАХ ЗА ПРАНЕ! СМЪРТ ЗА ВСИЧКИ МАЛЦИНСТВА!
http://www.zazz.bg/play:56621429
Почти съм сигурен, че някой ти плаща да пишеш глупости на килограм, само не знам кой?
ДПС или БСП или бтв?
Horatio Caine- Брой мнения : 53
Абе ей мърльо, майка ти ми плаща! К'во ги защитаваш тея цигани?! Ти да не би да си мангал, че така се засегна?! На тебе ако ти плащат, аз просто изразявам мнение
nazistka- Брой мнения : 5
Местожителство : Sofia, Bulgaria
nazistka написа:ЦИГАНСКА СГАН, ИЗГОРЕТЕ ГИ ВСИЧКИ, МРАЗЯ ГИ ТЕЯ БОКЛУЦИ!
ЦИГАНИТЕ НА САПУН, ТУРЦИТЕ НА ВЕРО, ЕВРЕИТЕ НА ПРАХ ЗА ПРАНЕ! СМЪРТ ЗА ВСИЧКИ МАЛЦИНСТВА!
http://www.zazz.bg/play:56621429
Ето заради подобен род изказвания смятам, че изобщо пускането на подобни теми е вредно.
Само забележете - никаква мисъл, никаква аргументация. Единствено агресия и озлобление!
Последната промяна е направена от Brugilda на Пон Мар 03, 2008 2:17 am; мнението е било променяно общо 1 път
Brugilda- Брой мнения : 26
Местожителство : София
Не на мене тия!
Писна ми от постановки!Как може черното да изглежда по-бяло?Като включим в играта нещо по-черно(nazistka)!И следва веднага репликата(Ето,аз казах ли ви).Да,ама не!Horatio Caine ги нанюха веднага и ако наистина иска може да се обяви наддаване кой е поръчителя на nazistka!Аз лично мисля,че не е ДПС,БСП или бтв.Мисля,че е някоя от циганските фондации!Толкова много пари се изляха там,че неистово се нуждаят от такива като nazistka.И така,залагам пет пари от моя дюкян,че поръчителите са от ромска фондация!Вие сте на ход!
P.S.
Вече е 3 март!ЧЕСТИТ ПРАЗНИК БЪЛГАРИ!
P.S.
Вече е 3 март!ЧЕСТИТ ПРАЗНИК БЪЛГАРИ!
И какво, на nazistka някой й бил поръчал да пише простотии...? А всички коментари под публикуваните клипчета? Може би и те са поръчани? Не! Повечето са на "глупави хлапета", но утре те също ще имат право да гласуват, а на болшинството от тях мисленето едва ли щи се промени защото омразата води само към омраза. Такъв човек не може да е щастлив. А когато не е щастлив му остава само да мрази още повече.
Brugilda- Брой мнения : 26
Грешиш....Това не са мнения на глупави хлапета!!!Това са мнения на хора,на които им омръзна малцинствата да имат повече права от мнозинството...Не може в нашата държава,някакви хорица да ни обиждат и да казват,че едва ли не-ние сме по-долу от тях!Всички българи,които си затварят очите за тези неща и твърдят,че няма проблем,не са по-различни от всички боклуци в България.На мен никой не ми плаща и не бих приела пари,за да изкажа дадено мнение...И моля ви-спрете с тия лицемерни изказвания,че трябвало да имаме търпимост и т.н.Търпимост между етносите отдаааавна няма и това е ясно на всички.Brugilda написа:И какво, на nazistka някой й бил поръчал да пише простотии...? А всички коментари под публикуваните клипчета? Може би и те са поръчани? Не! Повечето са на "глупави хлапета", но утре те също ще имат право да гласуват, а на болшинството от тях мисленето едва ли щи се промени защото омразата води само към омраза. Такъв човек не може да е щастлив. А когато не е щастлив му остава само да мрази още повече.
Ralichka_- Брой мнения : 44
мен ми интерестно как тия се неполучават нищо,а имат бмв и мерцедеси сателитни чинии
Е....със сигурност парите за тия мерцедеси и бмв-та не са изкарани с труд!Това е ясно на всички....
Ralichka_- Брой мнения : 44
без коментар
Аз съм от Кърджали и съм българин.Не мога да си обясня едно нешо - колко хора се учудват на това което е показано на клипа!Драги сънародници тази злощастна картинка я има толкова много години и продължава да се случва.Това говори че истината се манипулира и се скрива от огромна част от народа ни
Онзи ден гледах целия филм за турските терористи. Не мога да повярвам как е възможно един от тях да е сред нас и в момента, подвизаващ се като областен координатор на ДПС.
в България е всичко възможноHoratio Caine написа:Онзи ден гледах целия филм за турските терористи. Не мога да повярвам как е възможно един от тях да е сред нас и в момента, подвизаващ се като областен координатор на ДПС.
и все пак да не се забравя
че въпросните терористи са били хора на ДС и че все още незнаем цялата истина по случая. Това във филма по СКАТ коментира ли се. Факт е, че ДПС беше създадено от ДС, за да обслужва интересите на БКП така, че чудно ли е, че въпросното лице свързан от преди с ДС, днес е в ДПС. А вие си ревете срещу турците, десарите са доволни.
KARINA- Брой мнения : 11
KARINA написа:че въпросните терористи са били хора на ДС и че все още незнаем цялата истина по случая. Това във филма по СКАТ коментира ли се. Факт е, че ДПС беше създадено от ДС, за да обслужва интересите на БКП така, че чудно ли е, че въпросното лице свързан от преди с ДС, днес е в ДПС. А вие си ревете срещу турците, десарите са доволни.
Е, добре и да са от ДС, какво им пречи да са двойни агенти и да служат на Турция преди всичко!? Няма абсолютно никакво значение, дали са депесари или ченгета! Тези лица са преди всичко доказани терористи и заплаха за националната сигурност. При положение, че членуваме в НАТО, организацията, която се бори със световния тероризъм, недоумявам защо не предприемаме действия.
Днес четох, че САЩ хвали ДПС за заслуги за етническия мир в родината ни. Аз пък си спомням заплахите на кмета на селото в, което е построена въпросната чешма - "Не мога да удържа хората си. Ще стане тежко". На това ако му викаме етнически мир по-добре да си хващаме пътеките преди да е станало твърде късно.
какви двойни агенти бълнувате
на територията на КГБ някой ще им позволи да си развяват коня, както си искат. Това двойното агентство е за наивници, дето у нас са бол. Разиграват турската карта, за да държат в ръцете си гласовете на мюсюлманите и да настройват българите срещу тях, а те да си плетат кошницата на спосойствие. Позволяват на определени хора да подгряват манджата. За улеснение си създадоха и Атака.
KARINA- Брой мнения : 11
KARINA написа:на територията на КГБ някой ще им позволи да си развяват коня, както си искат. Това двойното агентство е за наивници, дето у нас са бол. Разиграват турската карта, за да държат в ръцете си гласовете на мюсюлманите и да настройват българите срещу тях, а те да си плетат кошницата на спосойствие. Позволяват на определени хора да подгряват манджата. За улеснение си създадоха и Атака.
Права си, въпреки че не четеш това, което пиша. Въпросният е свършил своята част по планирания атентат, но после е бил заловен и тикнат зад решетките, където му е мястото. После дошла демокрацията и го пуснали като политически затворник. Кой подгрява манджата е прекалено лесен въпрос. Да ти приличам на наивник?
Браво на Сидеров!
Той е единствения политик, съизмерим с Доган ! Но ми се струва, че Доган е повече идеалист , при Воленчо "интересът клати феса".
За какви действия говорите, бе хора? Пригответе вазелина! За друго не става нашта изродена нация, щом за свещениците ни свещоливниците са основен проблем. А и по Телевизията, освен че има новини на нечий майчин език, тече и реклама за "блажещия дедо поп". Знаем всички, че за да повдигнеш Земята, ти трябва опорна точка. Затова питам, как да действаме. На какво да се опрем? Расизмът не е решение, според мен.
За какви действия говорите, бе хора? Пригответе вазелина! За друго не става нашта изродена нация, щом за свещениците ни свещоливниците са основен проблем. А и по Телевизията, освен че има новини на нечий майчин език, тече и реклама за "блажещия дедо поп". Знаем всички, че за да повдигнеш Земята, ти трябва опорна точка. Затова питам, как да действаме. На какво да се опрем? Расизмът не е решение, според мен.
mm- Брой мнения : 6
Страница 2 от 2 • 1, 2
Страница 2 от 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|