Милен Цветков - добрият водещ!
2 posters
Страница 1 от 1
Отговаря ли Милен Цветков на представата Ви за добър водещ?
Аз също гледам предаването му !?!?
Но не защото кой знае какво очаквам от него, а просто за да видя до къде стига простотията на водещия ?
Къде виждате тази интелигентност, проницантелност и бъра-бъра два чадъра - не знам ?
Това че той обикновенно не разбира и дума от това което му казва зрителя и подхваща в съвсем нова посока, вие приемате за проницателност ????
Миленчо си е много тъпо парче. Е, да ще се изучи и той, след още десетина годинки може и да поумнее и най-малкото да спре да сее глупости от екрана, но питам се защо да го чакаме да се учи !?
Къде виждате тази интелигентност, проницантелност и бъра-бъра два чадъра - не знам ?
Това че той обикновенно не разбира и дума от това което му казва зрителя и подхваща в съвсем нова посока, вие приемате за проницателност ????
Миленчо си е много тъпо парче. Е, да ще се изучи и той, след още десетина годинки може и да поумнее и най-малкото да спре да сее глупости от екрана, но питам се защо да го чакаме да се учи !?
babajagaa- Брой мнения : 22
Merin- Брой мнения : 9
Милен Цветков - добрият водещ!
"Часът на Милен Цветков" е едно от малкото предавания, които гледам по телевизията. Заслугата за това е изцяло на водещият Милен Цветков. Смятам, че е много проницателен и притежава /поне според мен/ едно много важно качество, към което и аз се стремя самодостатъчност. Пожелавам му да продължава да се самоусъвършенства.
Merin- Брой мнения : 9
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|