Църковен служител-педофил!
2 posters
Страница 1 от 1
Църковен служител-педофил!
Името на този църковен служител е Стаматис, на 35-40г. Той търси момчета от България, убеждава ги, че ще им намери работа като охранители във фирмата force delta, а в същото време се възползва от това. Аз също щях да съм потърпевш от него, но по някаква случайност се запознах с още 2 момчета, които са били жертви на болната му психика. А в момента с тези момчета се опитваме по всякакъв начин да възпрепядстваме намирането на нови жертви от него.
HuKcbHa- Брой мнения : 3
Re: Църковен служител-педофил!
Защото от тези 2 момчета разбрах, че е имало и други. Аз все още си пиша с него и се опитвам да разкрия този човек. Как е възможно църковен служител да върши такива неща, все пак той служи на Бог...?!?
80 50 181
Здрасти, ако искаш звънни на 80 50 181, 182, 183, 184. Можем да ви поканим да разкажете и да дадем гласност на случая.
BAHKO- Admin
- Брой мнения : 17
Местожителство : Руското посолство
Re: Църковен служител-педофил!
Аз живея в центр. България и нямам възможност да дойда. Тази тема не е измислица, а действителен случай. Искам също да запазя своята анонимност, както и на другите 2 потърпевши момчета, с които ще се опитаме да дадем повече съдействие по случая.
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|