Часът на Милен Цветков
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Скандални кадри за България по CNN (януари 2009)

4 posters

Go down

Скандални кадри за България по CNN (януари 2009) Empty Скандални кадри за България по CNN (януари 2009)

Писане  Zdravko Пон Яну 12, 2009 12:03 pm

Здравейте аз съм Здравко Христов - на 26 години от Сливен. От дълго време следя вашето предаване ! Най-много ми харесва близостта и комуникацията с обикновените хора от народа и разглеждането на актуални теми от ежедневието на всеки от нас. В тази връзка искам да ви предоставя следните кадри, излъчени по новинарската емисия на CNN във връзка със спирането на газа. Много съм възмутен, мисля че по-точната дума е "яростен" от представянето на България пред света по този начин, а именно - заснети са жилища в град Плевен, населени от цигани, които живеят в нищета и мизерия и надали са имали някога парно ... особено пък на газ. Моля ви, ако можете да излъчите това видео и да покажете как гледа света на България през очите на CNN. Благодаря ви !

Линк към видеото (vbox7) :

http://vbox7.com/play:25d9887e

Zdravko

Брой мнения : 2

Върнете се в началото Go down

Скандални кадри за България по CNN (януари 2009) Empty Re: Скандални кадри за България по CNN (януари 2009)

Писане  Horatio Caine Сря Яну 14, 2009 9:54 pm

Да, това и аз го гледах. За капак новините водеше оная българката в CNN, Ралица...
Кво се учудваш тва ни е нацията!
Horatio Caine
Horatio Caine

Брой мнения : 53

Скандални кадри за България по CNN (януари 2009) Empty za bulgaria

Писане  ani_it Съб Яну 31, 2009 12:54 pm

Horatio Caine написа:Да, това и аз го гледах. За капак новините водеше оная българката в CNN, Ралица...
Кво се учудваш тва ни е нацията!
MOMCHETA NE SE UCHUDVAITE KAK PREDSTAVIAT BULGARIA V EVROPA ZASCTOTO IMA TOLKOVA MNOGO XORA SRAM ZA BULGARIA I TUK V ITALIA,ONIA DEN SE PRIBRAX V BULGARIA ZA NIAKOLKO DENA I GLEDAM EDNA GOLIAMA JENA V PREDAVANETO GORESCTO DA GOVORI ZA NESCTA KOITO SA TOLKOVA IZMISLENI CHE MI SE POVRASCTASCE DOKATO IA SLUSCIAX DA GOVORI ZA JIVOTA V ITALIA KAK I E BILO I KAKVO PRAVILA "IASNOVIDKA" NA BERLUSCONI NE E NISCTO DRUGO OSVEN EDNA LIGLA S MNOGO FANTASIA MA NASCATA TELEVISIA SI PRAVI PROGRAMA OT TOVA,ABE KAKVO DA VI KAJA OPRAVIA NIAMA I SLED 30 GODINI NIAMA DA IMA.TOVA OT MEN

ani_it

Брой мнения : 3

Скандални кадри за България по CNN (януари 2009) Empty Re: Скандални кадри за България по CNN (януари 2009)

Писане  Horatio Caine Нед Фев 01, 2009 3:13 pm

Ясновидството е предтекст на Берлускони да се среща с тази жена. За всички е ясно, че тя има друга дарба. Я, виж само творението на Давид Черни за Италия...
Horatio Caine
Horatio Caine

Брой мнения : 53

Писане  Slobodan Чет Мар 05, 2009 7:40 pm

Хаха CNN са големи копелета.Като трябва от нещо да направат сензация и рейтинг нищо не може да ги спре. И без това не ги взимам на сериозно по теми от балканите или България.Хора, има и други телевизии по света,гледайте ги и тях пак после си правете сметката кой лъже а кой не Wink
Slobodan
Slobodan

Брой мнения : 3

Писане  Sponsored content

Sponsored content

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите