Часът на Милен Цветков
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Моята мантра

Go down

Моята мантра Empty Моята мантра

Писане  djvelkova Пон Апр 20, 2009 12:05 pm

Предлагам ви моята мантра ,която си чета често.
МОЯТА МАНТРА
Животът ни е такъв, какъвто го направят мислите ни! Бъдете винаги оптимисти! Обичайте ! Любовта е сътворила света.Бог е любов!Всеки ден благодаря на Бог за всичко , което е направил, прави и ще прави за мен, за семейството ми,за децата , за внуците, за хората и за всичко сътворено от него.Бог е велик и всемогъщ.Да се слави името му во веки веков.Да бъде благословен , да благослови и мен със своята безгранична любов.Хората да се извисяват духовно и да се обичат, за да живеят по-добре.
Аз имам всичко , от което се нуждая и много, много повече.Получавам всичко, от което имам нужда, благодарение на Бог.Прощавам на всички за обидите и лошите мисли, които са имали към мен. Прощавам и на себе си .Моля се и Бог да прости на всички нас за лошите ни мисли, думи и действия.Моите мисли са положителни.Уча се на търпение.
Излъчвам любов, светлина и топлина ,с които Бог ме е дарил. Аз съм искрица от неговия огън.Създадена съм с Любов и я излъчвам.Прекратявам да давам своята ЧИ енергия и се освобождавам от кармата.Вглеждам се в себе си.Реализирам се сама в добра посока. ОМ МАНИ ПАДМЕ ХУМ – ШИВА!ОМ-ОМ-ОМ-ОМ-ОМ-ОМ-ОМ!!!!!
Чувствам се прекрасно.Живея в хармония.Имам от всичко достатъчно много.
Много съм щастлива, весела, отзивчива, богата,здрава, обичам хората и те ме обичат и се опитвам да им помагам с каквото мога, извисена съм духовно - благодарение на Бог.
Обичам работата си.Децата и внуците ми имат всичко ,от което имат нужда - благодарение на Бог.Те са благословени от Бог , както и аз.Всички носим божествената любов в сърцата си.
Бог да ми помогне да стоя винаги до него и да усещам постоянно любовта му.Да ми отвори съзнанието , за да мога да се докосвам до него всеки миг, да виждам невидимото.Да мога да се възнасям и да общувам с вселената.Бог е в мен!Вярвам, че всичко което е създал Бог е безсмъртно.Вярвам, че Бог винаги и когато трябва помага на мен, на близките ми и на всичко сътворено от него. Благословен да си Господи!Вечно любящ и много милостив!Вярвам ,че Бог е създал всичко с любов.Бог е Любов!
Всички желания , които имам в мислите си ,Господи, ако прецениш , че са за доброто на мен и близките ми- вярвам , че ще бъдат изпълнени.
Желая да се освободя от негативната нагласа в съзнанието ми, за да се подобри вътрешната ми хармония.
АМИН!SoHm!

djvelkova

Брой мнения : 118

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите