Да представим България за рекордите на ГИНЕС
Страница 1 от 1
Да представим България за рекордите на ГИНЕС
Има ли други държави , в които престъпници се кандидатират за депутати и депутати - престъпници управляват самата държава? Отдавна си мисля , че сме за рекордите на ГИНЕС по всичките тези абсурди в България. Като другаде има мафия в държавата, а в България мафията си има държава е още един рекорд за ГИНЕС.
Говореше се за депутатите на ДПС , че са неграмотни и без образование. После били си купили някакви дипломи и щяха да съдят ректора на свободния университет в Бургас за тези далавери . Не знам как завърши цялата тази работа , не я проследих. А може да са замесени и други университети?
Има ли друга държава , в която основното население се управлява от малцинствена етническа партия , която е дори противокоституционна? И това право й е дадено доброволно от самия президент на страната.
Говореше се за депутатите на ДПС , че са неграмотни и без образование. После били си купили някакви дипломи и щяха да съдят ректора на свободния университет в Бургас за тези далавери . Не знам как завърши цялата тази работа , не я проследих. А може да са замесени и други университети?
Има ли друга държава , в която основното население се управлява от малцинствена етническа партия , която е дори противокоституционна? И това право й е дадено доброволно от самия президент на страната.
djvelkova- Брой мнения : 118
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|