турците долу
5 posters
Страница 1 от 1
турците долу
ВИДЯХ ЛИНКА ЗА КЛИПА ТУК. ПОТРЕСЕН СЪМ.ВИДЯХ И ДРУГИ ПОДОБНИ КЛИПОВЕ.НЯМАМ КОМЕНТАР...ПРЕДИ МЕН ВСИЧКО Е НАПИСАНО.МОЕТО МНЕНИЕ Е ,НИКАКВА МИЛОСТ ЗА ТУРЦИ И ЦИГАНИ.ТЕ НЯМА ДА ИМАТ МИЛОСТ.НЯМА ПО ЖЕСТОКИ ХОРА ОТ ТУРЦИТЕ И ЖЪЛТИТЕ.ЖАЛКО ,ЧЕ ХИТЛЕР НЕ МОЖА ДА ПОМОГНЕ ЗА МАНГАЛИТЕ
Boial- Брой мнения : 10
Местожителство : Montreal Canada
Re: турците долу
ходи се лекувай бе.
религия, цвят на кожата, националност, етнос
нищо няма значение за тва какъв си. въпрос на манталитет. разни българи и българки които си колят децата, съучениците, бабите .. с такива е пълно из вестниците в последно време - и кво? сички българи долу?
а турчин/циганин като е извършил престъпление.. понеже е към някво малцинство - юруш цялото малцинство под ножа. мисли малко в кой век живееш.
нищо няма значение за тва какъв си. въпрос на манталитет. разни българи и българки които си колят децата, съучениците, бабите .. с такива е пълно из вестниците в последно време - и кво? сички българи долу?
а турчин/циганин като е извършил престъпление.. понеже е към някво малцинство - юруш цялото малцинство под ножа. мисли малко в кой век живееш.
Позволявам си тук да те репликирам. Тук в Канада има много "оригинални" цигани -сиреч -индийци, пакистанци и т.н. и ще ти кажа, че са си същите боклуци, като нашите цигани. Циганина си е циганин и това си е. Нагли до безобразие, вечно мрънкащи и сърдити и вечно ИСКАЩИ НЕЩО. Не че ние българите сме кой знае какво, но поне сме доказали, че можем да еволюираме и да се развиваме, а циганите и след 1000 години пак ще си карат каруците и ще са си същите. Най-лошото е че трудно се поддават на промяна и на развитие. А за мюсюлманите какво да ви кажа, същите наглеци са. Нека да попитам нещо, след като не им харесва западноевропейската култура и ценности, какво тогава правят в цяла Европа? Да си ходят в Близкия Изток и да си яздат камилите, но не, те са тук и прииждат все повече и се опитват да си налагат техния ориенталски манталитет. Доказателство е искането жените да носят забрадки, утре ще поискат нещо друго и така се почва, докато не стане както стана в Косово. И преди някой да почне да ме репликира, нека най-напред да ми отговори на въпроса, ако например отиде в някоя от "техните" страни и каже както те казват, но обратното -т.е. жените да не носят техните забрадки и да не са "закачулени" с разните му там кърпи дето им се виждат само очите, а да започнат да се обличат като европейците. Знаете ли какво ще му се случи на тоя човек? Ще го изкарат на площада и ще го убият с камъни. Е това ще стане. Тогава? Кой е по-цивилизован? Ние -европейците и северно американците. Това е! Кажете ми какво са открили "те" и какво са дали в глобален план за развитието на съвременното човечество и съвременна култура? Кажете ми поне един ориенталски известен художник, композитор. Имат ли поне една марка автомобили, които да произвеждат? Или пък компютри? Или дадени машини или нещо, каквото и да е което "те" да са открили? Не, нямат. Всичко внасят от Европа и Щатите и Китай. Така, че хйде повече да не засягаме тази тема, и да гледаме нещата обективно.rapid написа:ходи се лекувай бе.
robinhood- Брой мнения : 55
Местожителство : Canada
robinhood написа:Позволявам си тук да те репликирам. Тук в Канада има много "оригинални" цигани -сиреч -индийци, пакистанци и т.н. и ще ти кажа, че са си същите боклуци, като нашите цигани. Циганина си е циганин и това си е. Нагли до безобразие, вечно мрънкащи и сърдити и вечно ИСКАЩИ НЕЩО. Не че ние българите сме кой знае какво, но поне сме доказали, че можем да еволюираме и да се развиваме, а циганите и след 1000 години пак ще си карат каруците и ще са си същите. Най-лошото е че трудно се поддават на промяна и на развитие. А за мюсюлманите какво да ви кажа, същите наглеци са. Нека да попитам нещо, след като не им харесва западноевропейската култура и ценности, какво тогава правят в цяла Европа? Да си ходят в Близкия Изток и да си яздат камилите, но не, те са тук и прииждат все повече и се опитват да си налагат техния ориенталски манталитет. Доказателство е искането жените да носят забрадки, утре ще поискат нещо друго и така се почва, докато не стане както стана в Косово. И преди някой да почне да ме репликира, нека най-напред да ми отговори на въпроса, ако например отиде в някоя от "техните" страни и каже както те казват, но обратното -т.е. жените да не носят техните забрадки и да не са "закачулени" с разните му там кърпи дето им се виждат само очите, а да започнат да се обличат като европейците. Знаете ли какво ще му се случи на тоя човек? Ще го изкарат на площада и ще го убият с камъни. Е това ще стане. Тогава? Кой е по-цивилизован? Ние -европейците и северно американците. Това е! Кажете ми какво са открили "те" и какво са дали в глобален план за развитието на съвременното човечество и съвременна култура? Кажете ми поне един ориенталски известен художник, композитор. Имат ли поне една марка автомобили, които да произвеждат? Или пък компютри? Или дадени машини или нещо, каквото и да е което "те" да са открили? Не, нямат. Всичко внасят от Европа и Щатите и Китай. Така, че хйде повече да не засягаме тази тема, и да гледаме нещата обективно.rapid написа:ходи се лекувай бе.
sa integraciata e taka, no swetut e pulen i s ne integrirani bulgari mislja ,che canadeca ne prawi goljama raslika koi e ciganin i koi e bulgarin sa nego cjalata paplach sa cigani ! kolkoto sa golemi otkritija ot podanici na" ALLA" ima mnogo,mnogo poweche otkolkoto bulgari moje da se informirash eto tuk !
Ficker- Брой мнения : 53
Това, което си ми го написал не съм го чел, тъй-като аз маймуницата не я чета. Принципи! Отворих тази препратка, която си ми пуснал и пак ще ти кажа, че не става въпрос за древен Вавилон или Персия и т.н. Ако трябва да се ровим в древната история на човечеството, ще трябва да включим и много други страни, включително и развитите култури в Южна Америка, а така също Египет, древна Гърция и т.н. и т.н., да не ги изброяваме сега. Въпросът е какво са дали тези култури за съвременната история на човечеството? Хайде, за да не ме обвините в расизъм или нещо такова, ще кажа че например изключително много уважавам например японците, а така също и китайците. Ето, те например "дърпат" човечеството напред. Посочи какво са изобретили някоя от съвременните африкански страни или някоя от държавите в близкия изток. Какво ли? Ще ти кажа какво - терористи. Това е каквото аз съм чул да идва от там. И когато някой има претенции да казва "Аз искам!", нека първо да си отговори на въпроса - "Какво аз самия давам?".Ficker написа:robinhood написа:Позволявам си тук да те репликирам. Тук в Канада има много "оригинални" цигани -сиреч -индийци, пакистанци и т.н. и ще ти кажа, че са си същите боклуци, като нашите цигани. Циганина си е циганин и това си е. Нагли до безобразие, вечно мрънкащи и сърдити и вечно ИСКАЩИ НЕЩО. Не че ние българите сме кой знае какво, но поне сме доказали, че можем да еволюираме и да се развиваме, а циганите и след 1000 години пак ще си карат каруците и ще са си същите. Най-лошото е че трудно се поддават на промяна и на развитие. А за мюсюлманите какво да ви кажа, същите наглеци са. Нека да попитам нещо, след като не им харесва западноевропейската култура и ценности, какво тогава правят в цяла Европа? Да си ходят в Близкия Изток и да си яздат камилите, но не, те са тук и прииждат все повече и се опитват да си налагат техния ориенталски манталитет. Доказателство е искането жените да носят забрадки, утре ще поискат нещо друго и така се почва, докато не стане както стана в Косово. И преди някой да почне да ме репликира, нека най-напред да ми отговори на въпроса, ако например отиде в някоя от "техните" страни и каже както те казват, но обратното -т.е. жените да не носят техните забрадки и да не са "закачулени" с разните му там кърпи дето им се виждат само очите, а да започнат да се обличат като европейците. Знаете ли какво ще му се случи на тоя човек? Ще го изкарат на площада и ще го убият с камъни. Е това ще стане. Тогава? Кой е по-цивилизован? Ние -европейците и северно американците. Това е! Кажете ми какво са открили "те" и какво са дали в глобален план за развитието на съвременното човечество и съвременна култура? Кажете ми поне един ориенталски известен художник, композитор. Имат ли поне една марка автомобили, които да произвеждат? Или пък компютри? Или дадени машини или нещо, каквото и да е което "те" да са открили? Не, нямат. Всичко внасят от Европа и Щатите и Китай. Така, че хйде повече да не засягаме тази тема, и да гледаме нещата обективно.rapid написа:ходи се лекувай бе.
sa integraciata e taka, no swetut e pulen i s ne integrirani bulgari mislja ,che canadeca ne prawi goljama raslika koi e ciganin i koi e bulgarin sa nego cjalata paplach sa cigani ! kolkoto sa golemi otkritija ot podanici na" ALLA" ima mnogo,mnogo poweche otkolkoto bulgari moje da se informirash eto tuk !
robinhood- Брой мнения : 55
Местожителство : Canada
А ве брато репликираш ме без да си разбрал аз за кво изобщо съм изписал тия работи. Пича над мен явно живеещ в Канада като теб беше написал некви неща едва ли не циганско ли е турско ли е - на сапун. Окей, и аз не съм пръв приятел с гроб ма'алата ама хуманно ли е ? Едни такива мисли в главата на човек през 21ви век не го ли приравняват към тази прослойка която плюе.
Аз продължавам да си твърдя че сакати глисти ги има във всяка една нация. Па ако ще и в Канада, и България и в Иран.
Стандарта на живот е различен, според него се гради до някъде и манталитета на човек. Може един циганин да е тъп, да мирише и да е нагъл, и трябва да го убиваме за това?
Аз продължавам да си твърдя че сакати глисти ги има във всяка една нация. Па ако ще и в Канада, и България и в Иран.
Стандарта на живот е различен, според него се гради до някъде и манталитета на човек. Може един циганин да е тъп, да мирише и да е нагъл, и трябва да го убиваме за това?
че кой ги убива забелязалсъм че техните къщи едвалине ще паднат но имат булс*** ком и телевизори
и постоянно се уплакват че няма работа,ама има така който не му харесва в българия да отива в чужбина
и постоянно се уплакват че няма работа,ама има така който не му харесва в българия да отива в чужбина
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|