А какво ще кажете за Милен Цветков
+84
Rositca
nikolaijelqzkov
милена цветкова
Denitsa pavlova
Salve
babajagaa
bergkamp
studena
mai4eto__
one_tree_hill
jombe
gradina
Petar Bonev
eli 1973
mild76
lepcho s liniq
klioshtadron
milen
order
Queen
poly1960
TEDI
Hristo iliev
limih
minus
Didi
Zvero
h.skochev
bzm
Geri
humanis
nikka
Ficker
mariana
megi76115
power_hammer
disise
chikita_1
Synthetic
Lady_VAMP
ММК
rumi
webadmin
Смугла брюнетка
nedelya.mineva
veneto
tinaramone
kiko0707
stoianova1707
RosenIvanov
Vasil
svili
vesito
rosen
borqna erinina
Sunshine
deevill
ТОНИ
mtpv
marusq78
Bibbi
charly
robinhood
Nikolai*
Ronin
moniali
AntiMilenCoalition
Del
Изтрещялата домакиня
amebolirium
stelian
polity
sasharasha
JimBim_F
ШОПенхауер
Boial
bubka_06
KalEdel
kamen
MILEN1
Ralichka_
hotlips13
sylver
nat
88 posters
Страница 3 от 6
Страница 3 от 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: А какво ще кажете за Милен Цветков
Въииии... ,ама хората го харесват.Не е за водещт на такова предаване,затова и са го пуснали в малко гледано време,макар и да се "дуе",че заради неговото предаване,народа е започнал да гледа пове4е телевизия в този 4ас.Едва ли?Нагъл е,но понякога е и свестен,макар,че едва ли мога да посо4а 10 примера,но...Se la vi !
bzm- Брой мнения : 2
Страхотен е!
Истински човек!
Истински човек!
Geri- Брой мнения : 4
nikka написа:
Що се отнася до Милен - много си е точен пича, толкова е над нещата че изобщо не му пука кой, какво, защо и как. За него най-важното е да се кефи от това каквото прави. Вчера каза нещо, което ми хареса, не че за първи път го чувам, ама го каза много на място. Каза че щастието и удовлетворението от живота не идват от други хора и обстоятелства извън теб, а от твоето отношение към тях!
.
dragi mi nikka ot tesi njakolko isrechenija si iswajdam sakluchenieto che si mnogo ustroumen i si dosta nacheten chowek ! samo nesnam sasto imam chuwstwoto che kato chetesh ili slushash njakoi kakwo gowori ne rasbirash wsichko kakwo e iskal da kaje nadjawam se che kato go prochetesh njakolko puti ste se dosetish sa kakwo stawa wupros!
Ficker- Брой мнения : 53
Според мен това е един човек постигнал и намерил себе си. Той е наясно къде се намира за разлика от гостите си и от голяма част от аудиторията. Гледах един господин дето му крещеше "маймунке мръсна" в Господарите и ми направи впечатление с какъв хъс и жар говореше и обиждаше. Щом възникват у хората някакви емоции от този водещ ами значи той е за там.
humanis- Брой мнения : 5
Местожителство : София
Стояновааааа!?! 5 минути разчитам какво си казала в два реда и половина!!! Като ти висят цървулите в коридора, що не ходиш да си ги обуеш... Фъкъра ми е ясен. Той поне си има оправдание - току що си е свалил памперса - ходи и ака по темите, а фъкатето за него все още е далечен мираж...
Изобщо в този форум неадекватните преобладават, жалко.
Що се отнася до Милен - много си е точен пича, толкова е над нещата че изобщо не му пука кой, какво, защо и как. За него най-важното е да се кефи от това каквото прави. Вчера каза нещо, което ми хареса, не че за първи път го чувам, ама го каза много на място. Каза че щастието и удовлетворението от живота не идват от други хора и обстоятелства извън теб, а от твоето отношение към тях!
Има и още по-просто обяснение - нали сте чували приказката за давещия се - делото на давещия се е дело на самия давещ се, или пък още по ярък пример е начина, по който действа Мюнхаузен - сам се изважда от водата, издърпвайки се за косата. Все по често се изумявам колко много истини са казани в някои детски приказки и книжки!
Дори и само заради такива случайни мнения и истини изказани между другото и извън сценарий си заслужава да се гледа цялото шоу...
Изобщо в този форум неадекватните преобладават, жалко.
Има и още по-просто обяснение - нали сте чували приказката за давещия се - делото на давещия се е дело на самия давещ се, или пък още по ярък пример е начина, по който действа Мюнхаузен - сам се изважда от водата, издърпвайки се за косата. Все по често се изумявам колко много истини са казани в някои детски приказки и книжки!
Дори и само заради такива случайни мнения и истини изказани между другото и извън сценарий си заслужава да се гледа цялото шоу...
nikka- Брой мнения : 4
za Milen
Zasto vinagi sme mizernici.Kakvo ne mu haresvate na Milen.Ako pugae zasto go pravi,ako ne rugae zasti ne go pravi.NE MOJE DA SE UGODI NA NAROD> NA VSI$KI BALGARI CARVILITE NI VISAT V KORIDORA>TAKA $E NE PRAVETE NA PARIJANI
stoianova1707- Брой мнения : 17
Местожителство : samokov
kato predawane ne e losho kato wodesht kato iskluchesh se ponasja i moje malko po kulturno i
nejno da gowori s horata sastoto chres tjah si iskarwa
nejno da gowori s horata sastoto chres tjah si iskarwa
Ficker- Брой мнения : 53
ИНТЕЛИГЕНТЕН И КРАЙНО ВРЕМЕ ВСИЧКИ КОИТО МУ СЕ ОБАЖДАТ ДА РАЗБЕРАТ КАКВО ИСКА ТОГАВА НЯМА ДА ИМ ЗАТВАРЯ ТЕЛЕФОНА ГЛЕДАМ ПРЕДАВАНЕТО С ИНТЕРЕС И ЖЕЛАЯ ТЕЛЕВИЗИОННОТО ВРЕМЕ ДА БЪДЕ 2 4 ЧАСА
mariana- Брой мнения : 4
по повод милен цветков
Аз смятам че човекът много вярно и точно отразява действителността ни в България.
Нормално е много често да се нервира на тъпотиите на българина, нежеланието му да погледне истината в очите и да нарече нещата им с истинските им имена.
Според мен е не само хубаво, че има хора като Милен Цветков в нашата татковина ами е повече от наложително да съществуват.
Г-н Цветков имате моята подкрепа!
Нормално е много често да се нервира на тъпотиите на българина, нежеланието му да погледне истината в очите и да нарече нещата им с истинските им имена.
Според мен е не само хубаво, че има хора като Милен Цветков в нашата татковина ами е повече от наложително да съществуват.
Г-н Цветков имате моята подкрепа!
megi76115- Брой мнения : 1
Добро е момчето, но да не се държи толкова дръпнато и неоважително към зрителите си на телефонната линия, прави лошо впечатление.
power_hammer- Брой мнения : 1
Ti puk s kakvo si pove4e ot Milen,teb v koq televiziq te davat.Aide gledaite si MUSIC-IDOL-te i PEI S MEN,Milen go ostavete da si vur6i rabotata,za6toto si q vur6i dobre,za razlika ot vsi4ki dr.predavaniq.Tova e nai-istinskoto predavane kadeto ne kazvat na 4ernoto-bqlo.Desi-PLovdivAntiMilenCoalition написа:Gospoji i gospoda,
dori ne mojete da si predstavite s kakvo u4udvane pro4etoh komentarite vi otnosno g-n Cvetkov. Tozi jalak "vodesht" s razshireni nozdri zaradi neprekasnato postaveniq prast v tqh ne spira da kreshti svoqta teza i negovite kompleksarski razbiraniq (osobeno shtom se otnasq za jenite - Mileneeeeeeeeeee, nito ti e nai-golemia, nito si koi znae kolko zabaven, nito si tolkova pekan, nito gi 4atkash neshtata kakto ti se iska, nito ebesh kolkoto ti se iska) Tvoqta jurnalistika stiga do tam, 4e da vikash na pensionerite, da izkazvash komersialni tezi i da gi zashtitavash neostavqiki 4oveka pred teb da se izkaje, hilish se kato rqpa kogato te kritikuvat i se pravish na ostroumen v studioto, koeto Nova televizia ti e dala kakto e dala studio na vsi4ki ostanali debilni vodeshti s koito razpolaga (Niki Kan4ev-Top4o, Gala i da ne zabravim nai golemiq Levietan Koritarov i Lora Krumova).
P.S: Ako 4etesh tozi forum, Milene, zashtoto obzalagam se go pravish, zashtoto si samovluben, ne se hili idiotski misleiki si, 4e sum po-prost ot teb, a ne sum, znai bratko, 4e si nai-moderniq Bai Ganio. 4estito
disise- Брой мнения : 4
Местожителство : Plovdiv
Haresvam Milen,mnogo kompetentno si vodi predavaneto.Neka vurvi vse napred.Bravo Milene.Desi-Plovdiv.
disise- Брой мнения : 4
Местожителство : Plovdiv
Егати комплексарите дето са тука ...
Тъпи, ама чак вдлъбнати !!!
Абе вие ясно, че сте се хванали за палците, ама я се замислете фригидни дами и господа със съмнителна мъжественост - кое точно ви прави такива екстременти по душа ?!
Един палячо ви прави смешни, а вие сте се навели и само дето виртуални свирки дето не сте започнали ...
Прав е онзи който каза че "Тишината в спалнята ражда безумия из форумите" ....
Абе вие ясно, че сте се хванали за палците, ама я се замислете фригидни дами и господа със съмнителна мъжественост - кое точно ви прави такива екстременти по душа ?!
Един палячо ви прави смешни, а вие сте се навели и само дето виртуални свирки дето не сте започнали ...
Прав е онзи който каза че "Тишината в спалнята ражда безумия из форумите" ....
webadmin- Брой мнения : 4
За Милен Цветков
Струва ми се природно интелигентен,което е страхотно и много рядко срещано.Харесвам го. Харесвам и предаването.
chikita_1- Брой мнения : 1
hh
ДОбре се справя ,а и освен добър водещ е и добър шоумен особенно , когато има момичета/жени в студиоти при него Пезивенк
Започва да ми прикипява,....
Защо винаги се случва така, че когато публикувам мнение, никога го няма в сайтовете, а когато направя забележка, тогава да ми го публикуват, като се извиняват,...
Знаете ли, писна ми да се случва така,..какво, нито съм писала глупости,..нито съм псувала,...няма да се моля, просто ми е обидно!
Знаете ли, писна ми да се случва така,..какво, нито съм писала глупости,..нито съм псувала,...няма да се моля, просто ми е обидно!
Lady_VAMP- Брой мнения : 1
Харесвам Милен Цветков!С удоволствие гледам предаването му!
ММК- Брой мнения : 2
samo lipsva eroti4en 4at kanal , za vsi4ki , koito sa mu naviti , a vsa6nost toi 4ovekat m.b. e mnogo samoten i taino se nadqva da sre6ne svoqta polovinka , poneje istinata e, 4e vsa6nost , koito trupa znaniq trupa taga ; i tova stava vse po- nevazmojno s godinite - da se sre6ne6 s izgubenata si polovina uspeh
rumi- Брой мнения : 2
Чета ви мненията на повечето ...
Ах какъв журналист. Ах какъв чаровник. Ама колко мил ....
Чета и си ви представям ... с пръстенца обвити около палците ...
Чета и си ви представям ... с пръстенца обвити около палците ...
webadmin- Брой мнения : 4
Аз съм негова тайна обожателка, пращам му SMS-i за доброутро и лека нощ. Тази сутрин му изпратих следния SMS: "Доброутро Слънчице, сънувах те и когато се събудих пулсът ми беше ускорен. Много искам да те видя. В мен се борят повика на сърцето с/у доводите на разума и все печели сърцето. Обожавам те, приятни почивни дни."
На първо време ме впечатли неговия красив ум, меден глас и разбира се чаровната му усмивка, след това забелязах и още хубави неща в него. Само да не пропусна да кажа, че е най-добрият тв водещ.
На първо време ме впечатли неговия красив ум, меден глас и разбира се чаровната му усмивка, след това забелязах и още хубави неща в него. Само да не пропусна да кажа, че е най-добрият тв водещ.
Смугла брюнетка- Брой мнения : 1
sladki64e................................
stoianova1707- Брой мнения : 17
Местожителство : samokov
KalEdel написа:Милен е най-страхотния водещ, който е съществувал някога.Познавам го лично и знам какъв е извън ефира.Никой не може да му стъпи и на малкия пръст.Той е върхът.
Любопитна съм да разбера коя книга седи на нощното му шкафче.Той е от малкото мъже, които въобще четат книги...
nedelya.mineva- Брой мнения : 1
Браво! Ама защо не пишеш в Милен и кандидатките?veneto написа:Milen e super pi4 Nqma raven na sebe si. Vijdala sam go i ot blizo e o6te po gotin OBI4SAMO MILENAM GO Toi e moqta zvezda SAMO MILEN
robinhood- Брой мнения : 55
Местожителство : Canada
Страница 3 от 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Страница 3 от 6
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|