Часът на Милен Цветков
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Щастливи ли сте, че живеете в България.

+15
Kozleto
nazistka
Stan
Jeky87
stelian
anti-eu.free.bg
Sawyer
borqna erinina
Canko
charly
sasharasha
Green
Ralichka_
desi_25sf
robinhood
19 posters

Страница 1 от 2 1, 2  Next

Go down

Щастливи ли сте, че живеете в България?

Щастливи ли сте, че живеете в България. Vote_lcap30%Щастливи ли сте, че живеете в България. Vote_rcap 30% 
[ 27 ]
Щастливи ли сте, че живеете в България. Vote_lcap70%Щастливи ли сте, че живеете в България. Vote_rcap 70% 
[ 62 ]

Общо гласове : 89

Щастливи ли сте, че живеете в България. Empty Щастливи ли сте, че живеете в България.

Писане  robinhood Вто Фев 26, 2008 9:12 pm

Спомням си, че преди известно време имаше проучвания за това колко щастливи са хората от различните страни. Българите бяха доколкото си спомням на едно от последните места. Любопитно ще е да разберем как е положението сега.
robinhood
robinhood

Брой мнения : 55
Местожителство : Canada

Върнете се в началото Go down

Щастливи ли сте, че живеете в България. Empty Re: Щастливи ли сте, че живеете в България.

Писане  desi_25sf Вто Фев 26, 2008 9:31 pm

[quote="robinhood"]Спомням си, че преди известно време имаше проучвания за това колко щастливи са хората от различните страни. Българите бяха доколкото си спомням на едно от последните места. Любопитно ще е да разберем как е положението сега.[/quotчестно казано самата аз се срамувам че съм българка.по много причини.защото никаде по света я няма тази простотия която е в българия.и по лошото е че никой неправи нищо за да се оправим.но най лошото е че всичко това се дължи на нас защото всеки си трае и затова сме на това дередже.

desi_25sf

Брой мнения : 9

Щастливи ли сте, че живеете в България. Empty Re: Щастливи ли сте, че живеете в България.

Писане  Ralichka_ Вто Фев 26, 2008 10:33 pm

Ами смени си гражданството и тичкай да живееш някъде другаде като те е срам, бе мила!!!Точно заради ей такива като теб сме на това дередже както ти се изразяваш.Защото ако имаше повече патриоти и хора,които да милеят за родината си,нямаше да е така!!!
Ralichka_
Ralichka_

Брой мнения : 44

Писане  Green Вто Фев 26, 2008 11:37 pm

по-скоро съм недоволен, отколкото нешастен (нещастлив). гласувах с "Не".

Green

Брой мнения : 1

Щастливи ли сте, че живеете в България. Empty отговор

Писане  sasharasha Сря Фев 27, 2008 1:57 pm

Мисля, че трябва да има още една опция - не мога да определя! Wink
sasharasha
sasharasha

Брой мнения : 6

Писане  desi_25sf Сря Фев 27, 2008 6:44 pm

Ralichka_ написа:Ами смени си гражданството и тичкай да живееш някъде другаде като те е срам, бе мила!!!Точно заради ей такива като теб сме на това дередже както ти се изразяваш.Защото ако имаше повече патриоти и хора,които да милеят за родината си,нямаше да е така!!!
ne "MILA" takiva kato teb ni dokaraha do tova deredje a ne kato men.za6toto az nito si traq nito im se maznq.a ti qvno si ot tiq.za6toto az si tarsq pravata a takiva kato teb koito samo si traqt ni dokaraha do tuk. Twisted Evil

desi_25sf

Писане  Ralichka_ Сря Фев 27, 2008 6:50 pm

Ти пък откъде знаеш,че си трая...???Познаваш ли ме???Не мисля....Докато такива като теб са вечно недоволни,пищят за щяло и нещяло и чакат някой да дойде да ги оправи,ще бъдем на това дередже.Хубаво е да пишеш на кирилица...Опа,забравих,че те е срам,че си българка!!!!!И как по-точно си търсиш правата?Като ревеш че те е срам от българите ли?Кофти...за теб е кофти!
Ralichka_
Ralichka_

Писане  charly Сря Фев 27, 2008 7:16 pm

Има един факт, който ме трови ежедневно. И едва ли някой би отрекъл неговото съществуване.
Той се нарича НЕСПРАВЕДЛИВОСТ.
Несправедливостта е навсякъде около нас. Ежедневно, ежечасно, ежеминутно. Винаги безнаказана, толерирана и поощрявана. Това е което ме тормози и прави нещастен - погазеното ми и постоянно газеното ми чувство за справедливост.
Не знам Милен дали ще попадне на този мой постинг, но убийството на справедливостта в България е добра тема за поне едно предаване.

charly

Брой мнения : 3

Писане  Canko Чет Фев 28, 2008 12:25 am

moje da nqma koi li znai kvo da rabotish tuka v bulgaria no nikoga nqma da napusna bulgaria kolkoto i zle da e v zaplati i tai natatak kato utidesh v chujbina kvo shi ba4kash 1 2 godini kat rob sa varnesh tuka si ishar4ish parite i pak shi zaminesh e na tui jivot li mu vikate Smile
Canko
Canko

Брой мнения : 6

http://bgforum.forumh.net/index.htm

Писане  borqna erinina Чет Фев 28, 2008 11:07 am

Определено съм щастлива,е да не е перфектно но...........Живях 1 година в Германия и 1 година в Испания,но тук съм си най добре.Друг е въпроса за стандарта,но все пак въпроса е дали съм щастлива,нали?
borqna erinina
borqna erinina

Брой мнения : 17
Местожителство : перник

Писане  Sawyer Чет Фев 28, 2008 1:43 pm

Харесвам родината си, мразя държавата си. Ако ме бяхте питали преди 3 години щях да ви кажа, че никога няма да замина навън. Но с всеки изминал ден започвам все повече да разбирам хората, които емигрират. Политиците, циганите и турците изяждат България. No
Sawyer
Sawyer

Брой мнения : 4

Писане  anti-eu.free.bg Чет Фев 28, 2008 4:47 pm

А тъй като автора на темата живее в чужбина, може би трябваше да каже щастлив ли е в чужбина, може би и анкетата трябваше да е за тези които живеят в чужбина- дали са щастливи?
Е отговора сигурно е че щом са там явно са щастливи.
Sawyer написа:Харесвам родината си, мразя държавата си. ... Политиците, циганите и турците изяждат България. No
С това съм напълно съгласен, но според мен има и още един много гладен: €С- една тоталитарна пирамида!

anti-eu.free.bg

Брой мнения : 56
Местожителство : Абсурдистан, София

Писане  stelian Чет Фев 28, 2008 4:50 pm

Не ,ако имах възможност се махам от България

stelian

Брой мнения : 8

Писане  desi_25sf Чет Фев 28, 2008 7:09 pm

Ralichka_ написа:Ти пък откъде знаеш,че си трая...???Познаваш ли ме???Не мисля....Докато такива като теб са вечно недоволни,пищят за щяло и нещяло и чакат някой да дойде да ги оправи,ще бъдем на това дередже.Хубаво е да пишеш на кирилица...Опа,забравих,че те е срам,че си българка!!!!!И как по-точно си търсиш правата?Като ревеш че те е срам от българите ли?Кофти...за теб е кофти!
zaa tvoe svedenie ne si gi tarsq po tozi na4in.parvo. vtoro ne sam dlajna da ti davam obqsneniq kak si gi tarsq.a ti da ne me poznava6 ta da govori6 taka za men.samo edno 6te ti kaja 4e ako ima nqkoi ot alkaida da iska da vzrivi balgariq BIH GO PODKREPILA.i moje li da mi obqsni6 ot kakvo po to4no da sam dovolna aot balgariq .dali za tova 4e za ednoto mai4instvo kadeto davat tezi mijavi 220lv. i pri tova gi davat na3 meseca.ot tova li da sam dovolna?a vav sa6tiq moment vikate nqma rajdaemost .ami kak 6te ima.sas kakvo da se gledat decata?moje6 li da mi otgovori6 na edin tolkova prost vapros????????????????????/

desi_25sf

Писане  Jeky87 Чет Фев 28, 2008 7:50 pm

desi_25sf написа:
Ralichka_ написа:Ти пък откъде знаеш,че си трая...???Познаваш ли ме???Не мисля....Докато такива като теб са вечно недоволни,пищят за щяло и нещяло и чакат някой да дойде да ги оправи,ще бъдем на това дередже.Хубаво е да пишеш на кирилица...Опа,забравих,че те е срам,че си българка!!!!!И как по-точно си търсиш правата?Като ревеш че те е срам от българите ли?Кофти...за теб е кофти!
zaa tvoe svedenie ne si gi tarsq po tozi na4in.parvo. vtoro ne sam dlajna da ti davam obqsneniq kak si gi tarsq.a ti da ne me poznava6 ta da govori6 taka za men.samo edno 6te ti kaja 4e ako ima nqkoi ot alkaida da iska da vzrivi balgariq BIH GO PODKREPILA.i moje li da mi obqsni6 ot kakvo po to4no da sam dovolna aot balgariq .dali za tova 4e za ednoto mai4instvo kadeto davat tezi mijavi 220lv. i pri tova gi davat na3 meseca.ot tova li da sam dovolna?a vav sa6tiq moment vikate nqma rajdaemost .ami kak 6te ima.sas kakvo da se gledat decata?moje6 li da mi otgovori6 na edin tolkova prost vapros????????????????????/
desi ... takiva antinacionalisti kato teb sa antichoveci i takiva bokluci kato teb shte ni dovurshat ... kato veche se e pochnalo . kato nqma pari za decki she izchakash ... nqkoi den moje da ima, za momenta sme mnogo kradeni i nqma da ima ... obache da hulish protiv durjava za koqto nashite pradedi sa si davali milo i drago i jivota i vsichko za da se spasim prez vekovete, takiva nechoveci kato teb trqbva sichki da se hvanete na vlakcheto na putnicite i begom marsh da vi nqma ... ti si edin boklyk i nishto poveche!
Jeky87
Jeky87

Брой мнения : 14
Местожителство : Plovdiv

http://www.bgns.net

Писане  Stan Чет Фев 28, 2008 8:29 pm

И да, и не.

Аз съм българче. Обичам
наште планини зелени,
българин да се наричам -
първа радост е за мене.
Да, защото:
-Природата ни е уникална
-Сме дружелюбни
-Жените са много красиви
-Съм роден в страна с такава богата история

Не, защото хората са:
-Лесно манипулирани
-Завистливи
-Мързеливи
-Податливи и следват принципът от разказът "ПРИКАЗКА ЗА СТЪЛБАТА" на Х.Смирненски

Stan

Брой мнения : 4

Писане  Ralichka_ Чет Фев 28, 2008 10:45 pm

desi_25sf написа:
Аз на този прост въпрос няма да ти отговоря,защото не съм длъжна да ти решавам проблемите!!!Моите проблеми никой не ги решава.Решавам си ги сама,а не чакам държавата да ми ги разреши!!!Недоволни са тези,които все си търсят виновни,че това и онова не им е наред и са некадърни да намерят решението сами!!!
Ralichka_
Ralichka_

Писане  desi_25sf Пет Фев 29, 2008 2:02 pm

Jeky87 написа:
desi_25sf написа:
desi ... takiva antinacionalisti kato teb sa antichoveci i takiva bokluci kato teb shte ni dovurshat ... kato veche se e pochnalo . kato nqma pari za decki she izchakash ... nqkoi den moje da ima, za momenta sme mnogo kradeni i nqma da ima ... obache da hulish protiv durjava za koqto nashite pradedi sa si davali milo i drago i jivota i vsichko za da se spasim prez vekovete, takiva nechoveci kato teb trqbva sichki da se hvanete na vlakcheto na putnicite i begom marsh da vi nqma ... ti si edin boklyk i nishto poveche!
ako obi4a6 ne me obijdai qsno li ti e.za6toto ti si bokluka ne az.liolioskapan.ot takiva bokluci kato teb darjavata e na tova deredje.ne ot takiva kato men.za6toto vie mladite dri6liovci samo 4akate na gotovo.mama nosi tate mesi.a vi marzi da gledate a kamo li da rabotite.razbra li be bokluk takav skapan.

desi_25sf

Писане  Ralichka_ Пет Фев 29, 2008 2:24 pm

[/quote] ako obi4a6 ne me obijdai qsno li ti e.za6toto ti si bokluka ne az.liolioskapan.ot takiva bokluci kato teb darjavata e na tova deredje.ne ot takiva kato men.za6toto vie mladite dri6liovci samo 4akate na gotovo.mama nosi tate mesi.a vi marzi da gledate a kamo li da rabotite.razbra li be bokluk takav skapan. [/quote]
Ето от тая българска простотия ли говориш,че те е срам????????Значи трябва да те е срам от теб самата!!!Кви са тия селски обиди?Я се успокой малко,а ако не можеш-има достатъчно медикаменти по аптеките!Не е нужно да си избиваш тука комплексите!Уж от простотията я било срам,пък псува все едно е на пазара!Ти си именно от тези хора,от които твърдиш,че се разграничаваш!Като не можеш да се защитиш с факти,започваш да обиждаш,защото няма какво друго да кажеш! No No No
Ralichka_
Ralichka_

Писане  desi_25sf Пет Фев 29, 2008 3:55 pm

Ralichka_ написа:
ako obi4a6 ne me obijdai qsno li ti e.za6toto ti si bokluka ne az.liolioskapan.ot takiva bokluci kato teb darjavata e na tova deredje.ne ot takiva kato men.za6toto vie mladite dri6liovci samo 4akate na gotovo.mama nosi tate mesi.a vi marzi da gledate a kamo li da rabotite.razbra li be bokluk takav skapan. [/quote]
Ето от тая българска простотия ли говориш,че те е срам????????Значи трябва да те е срам от теб самата!!!Кви са тия селски обиди?Я се успокой малко,а ако не можеш-има достатъчно медикаменти по аптеките!Не е нужно да си избиваш тука комплексите!Уж от простотията я било срам,пък псува все едно е на пазара!Ти си именно от тези хора,от които твърдиш,че се разграничаваш!Като не можеш да се защитиш с факти,започваш да обиждаш,защото няма какво друго да кажеш! No No No[/quote]parvo ne vijdam kade ima psuvnq vtoro ne izbivam nikakvi kompleksi razbra li.i da ti kaja sram e e ot takiva kato teb i toq jeky87.za6toto ste ot tezi hora koito 4akat na mama i tate.i zatova ste dobre.samo 6te ti kaja edno.pojelavam ti da ima6 pone 2 deca no togava ve4e da ne davat izob6to mai4instvo i da te vidq togava kak 6te govori6 i 6te misli6.

desi_25sf

Писане  Ralichka_ Пет Фев 29, 2008 4:08 pm

Не си ти човека,който трябва да дава определения кой на кого чака,защото изобщо не познаваш нито мен,нито jeky87.Май ти си тая,която чака на другите,а не ние.И мен ме е срам от хора като теб,защото не могат да си решат сами проблемите и постоянно се оплакват и обиждат....От всичките ти постинги тука гледам,че само се вайкаш,даваш оценка за всички и всичко,но не и за себе си.Не си написала никакви факти,аргументи,нищо градивно.Само тъпотии...
Аз като имам 2 деца,бъди сигурна,няма да седя по форумите в Интернет и да чакам някой да дойде да ги нахрани и облече,а ще се замисля какво да направя,за да си помогна сама!Никой не е длъжен да ти гледа децата и да те оправя в живота!!!
Ralichka_
Ralichka_

Щастливи ли сте, че живеете в България. Empty ...

Писане  Jeky87 Пет Фев 29, 2008 7:55 pm

i nie si mislim che nqkoga shte stanem edinen narod ... s takiva individi - to ne znaesh da mu se smeesh ili da go sujalqvash ... no ne e lesna i tqhnata vse pak kato na desi - da si na takova mislene na 25 godini i ako ima tolkova akyl za da moje da sedi i samo da reve , evala ... chakai nqkoi da doide da ti pomogne What a Face kvo da ti kaja poveche - jal mi e za teb jocolor
Jeky87
Jeky87

Брой мнения : 14
Местожителство : Plovdiv

http://www.bgns.net

Писане  anti-eu.free.bg Пет Фев 29, 2008 10:58 pm

Да се доизкажа. Щото като гледам, че има хора, които пишат на олигофреница, си мисля че не съм щастлив.
Но съм щастлив, щото не ги чета тези мнения, написани от ... как се казва на хората пишещи на олигофреница Very Happy
Вероятно произлиза от първата част на думата за тази писменост Very Happy
Е, каквото образованието, такива и хората Exclamation

anti-eu.free.bg

Брой мнения : 56
Местожителство : Абсурдистан, София

Писане  robinhood Съб Мар 01, 2008 12:00 am

Искам да попитам и да си кажете мнението и за следното нещо. Преди време мой приятел ми каза: "България и всяка страна са като една джунгла (гора), но за разлика от другите джунгли ( т.е. страни), където може да се срещнат най-различни животни и има голямо видово разнообразие, то в България са само 2 вида - овце и вълци. И каза, че в крайна сметка в България или си вълк и ядеш или те ядат и те доят -т.е. си овца."
п.с.Всичко това е метафорично казано, разбира се, но все пак ще ми е любопитно да разбера вие как виждате нещата.
robinhood
robinhood

Брой мнения : 55
Местожителство : Canada

Писане  desi_25sf Съб Мар 01, 2008 7:45 pm

Jeky87 написа:i nie si mislim che nqkoga shte stanem edinen narod ... s takiva individi - to ne znaesh da mu se smeesh ili da go sujalqvash ... no ne e lesna i tqhnata vse pak kato na desi - da si na takova mislene na 25 godini i ako ima tolkova akyl za da moje da sedi i samo da reve , evala ... chakai nqkoi da doide da ti pomogne What a Face kvo da ti kaja poveche - jal mi e za teb jocolor
znae6 li kakvo ne mi se kontaktuva sas razni gei4eta kato teb,no samo edno 6te ti kaja pojelavam ti da ima6 deca jena ti da e bezrabotna a ti da raboti6 za nqkakvi mijavi pari.razbra li.togava da te vidq kakvo 6te pravi6.

desi_25sf

Писане  Sponsored content

Sponsored content

Страница 1 от 2 1, 2  Next

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите