Щастливи ли сте, че живеете в България.
+15
Kozleto
nazistka
Stan
Jeky87
stelian
anti-eu.free.bg
Sawyer
borqna erinina
Canko
charly
sasharasha
Green
Ralichka_
desi_25sf
robinhood
19 posters
Страница 2 от 2
Страница 2 от 2 • 1, 2
Щастливи ли сте, че живеете в България?
Re: Щастливи ли сте, че живеете в България.
За щастие- да щастлива съм защото това е моят дом, тук са моите близки и любими хора, но доволна не съм. Може би най-точна тук е фразата " Обичам Родината, мразя държавата", защото има разминаване между цена-качество. Работя(сега не) и плащам данъци и осигуровки на реалната си заплата(за което си наричан герой или по-често балък), а получавам неграмотност и немърливост, беззайинтересованост и наглост и то най-вече от разни там държавни чиновници които си мислят, че са осъществили действието в подписа ми, а ако знаниета и уменията им бяха на полувина на самочувствието и арогантността, щаха отдавна да са си намерили друга работа(в чужбина вероятно).
Тъй, че развайхвайте показалеца винаги когато трябва и непременно гласувайте на избори.
Тъй, че развайхвайте показалеца винаги когато трябва и непременно гласувайте на избори.
Гост- Гост
Щастлива съм, че живея в България, горда съм, че съм Българка, защото няма по- красива от нашата родина! СЛАВА НА РОДИНАТА, СМЪРТ ЗА ВРАГА!!!
nazistka- Брой мнения : 5
Местожителство : Sofia, Bulgaria
Да, щастлива съм, че живея в България, така и гласувах. Прочетох всички мнения и никак не съм очарована. Нали живеем в една държава защо няма разбиране помежду ни? Какви са тези дребнави спорове като в крайна сметка всички искаме да живеем по добре и ако не ние то децата ни. Обичам страната си и аз не знам защо-идва ми някак отвътре, вродено ми е. Не е ли и при вас така?
Kozleto- Брой мнения : 2
ioana написа:Да, щастлива съм, че живея в България, така и гласувах. Прочетох всички мнения и никак не съм очарована. Нали живеем в една държава защо няма разбиране помежду ни? Какви са тези дребнави спорове като в крайна сметка всички искаме да живеем по добре и ако не ние то децата ни. Обичам страната си и аз не знам защо-идва ми някак отвътре, вродено ми е. Не е ли и при вас така?
i as mnogo sum shtastliv ,sashtoto bulgaria e blisko do evropa !! ; )
Ficker- Брой мнения : 53
живот
Не се карайте !!!! Помислете и ще видите не можем да бъдем щастливи с тия политици , с тая корупция , с наглоста и безочието на хората от които зависи нашето ежедневие. Имаме ли закони спазват ли се ? Имаме ли нормални работодатели които мислят за хората които работят за тях и ако има такива колко са в България ! От какви същества в бита си сме заобиколени? Е как да съм щастлива ? Има и още много но ще стане твърде отекчително.
hedi- Брой мнения : 6
Чета ви бисерите и за пореден път се уверявам, че не политиците ни, са виновни за хала на държавата. Има една приказка, /не си спомням много добре/, нещо такова: " Къщата си ще запаля, да изгори на вуте плевнята".Тя и вашата работа е такава. Ще се изядете. За какво? Онези горе правят каквото искат, а вие се заяждате едни с други, вместо да се обедините в едно срещу управлявящите. Такова чудо, няма никъде по света. Гласувах с НЕ, точно заради това. България е прекрасна страна. Имаме море и планини, четири сезона. Чужденците само могат да мечтаят за такъв оазис. Но омразата, завистта и тъпотията ни теглят назад, вместо да вървим напред.
mild76- Брой мнения : 14
Почтен човек не може да живее спокойно тук.
Съученичка на баща ми, след 50 годишен престой като политически емигрант в Америка, се завърна преди 6 години, след като се пенсионира там.
Искаше старите си приятели, старите спомени от сърдечни и добронамерени хора, да я посрещне тук и да доживее животът си тук. Разубеждавах я, но не ме послуша.
Беше здрава, спокойна и винаги усмихната.
Сега вече не е така.
Има финансовата възможност да си купи повече, от колкото й е нужно.
Но не може да си плати спокойствието.
Не може да се примири с хаоса, създават от алчността- изразен като корупция на всички нива в обществото.
Аз самата имам професия, която ми дава възможност да оцелявам.
Съпругът ми също.
Ще се изненадате, ако ви кажа какви са професиите ни. Защото с почтен труд, в услуга на редовите граждани- не сме стигнали до под крушата.
Съученичка на баща ми, след 50 годишен престой като политически емигрант в Америка, се завърна преди 6 години, след като се пенсионира там.
Искаше старите си приятели, старите спомени от сърдечни и добронамерени хора, да я посрещне тук и да доживее животът си тук. Разубеждавах я, но не ме послуша.
Беше здрава, спокойна и винаги усмихната.
Сега вече не е така.
Има финансовата възможност да си купи повече, от колкото й е нужно.
Но не може да си плати спокойствието.
Не може да се примири с хаоса, създават от алчността- изразен като корупция на всички нива в обществото.
Аз самата имам професия, която ми дава възможност да оцелявам.
Съпругът ми също.
Ще се изненадате, ако ви кажа какви са професиите ни. Защото с почтен труд, в услуга на редовите граждани- не сме стигнали до под крушата.
ana_maria- Брой мнения : 5
Страница 2 от 2 • 1, 2
Страница 2 от 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|