Часът на Милен Цветков
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Гласуване на избори

+8
ROGACHA
Brugilda
borqna erinina
anti-eu.free.bg
mechka
amebolirium
kamen
robinhood
12 posters

Страница 2 от 2 Previous  1, 2

Go down

Смятате ли, че е правилно да се поставят ограничения при гласуване на избори на хора без основно образование или такива, които не могат да четат и на хора над 65 години ?

Гласуване на избори - Page 2 Vote_lcap71%Гласуване на избори - Page 2 Vote_rcap 71% 
[ 25 ]
Гласуване на избори - Page 2 Vote_lcap29%Гласуване на избори - Page 2 Vote_rcap 29% 
[ 10 ]

Общо гласове : 35

Гласуване на избори - Page 2 Empty Re: Гласуване на избори

Писане  robinhood Нед Мар 02, 2008 12:54 am

Знеш ли, такива като тебе са ми ясни. Живей си там, плюй тоя и ония, анти EU, анти не знам си какво, анти, анти, анти...! Въпреки че не живея в България, за мен тя е моя родина. И понеже не съм могъл да я оправя когато съм бил там, може би заради такива всезнайковци като теб, съм напуснал. И понеже имам такова право -да, ще гласувам (за разлика от теб) и да - ТИ ще ми плащаш за това. След като България ни е довела до там ние да тръгнем по трудния път на емигранта, то ще ни плаща когато искаме да гласуваме. В противен случай нека да предприеме нещо, да получим достойно заплащане и да се върнем и да плащаме данъци там, а не тук. Защото ако за теб твоя труд не е ценен, то за мен - моя е. За това колко често си идваме и дали си идваме си ПЛАЩАМ АЗ, нали така. А,да, имал съм възможността да работя и в България и тук и пак ще ти кажа че ПОВЕЧЕТО хора в България наистина не знаят как се работи. Е, това в повечето случаи е оправдано, понеже се получава следното: ние ги лъжем че работим, те ни лъжат че ни плащат.
robinhood
robinhood

Брой мнения : 55
Местожителство : Canada

Върнете се в началото Go down

Писане  anti-eu.free.bg Нед Мар 02, 2008 1:34 am

robinhood написа:Знеш ли, такива като тебе са ми ясни. Живей си там, плюй тоя и ония, анти EU, анти не знам си какво, анти, анти, анти...! Въпреки че не живея в България, за мен тя е моя родина. И понеже не съм могъл да я оправя когато съм бил там, може би заради такива всезнайковци като теб, съм напуснал. И понеже имам такова право -да, ще гласувам (за разлика от теб) и да - ТИ ще ми плащаш за това. След като България ни е довела
до там ние да тръгнем по трудния път на емигранта, то ще ни плаща когато искаме да гласуваме. В противен случай нека да предприеме нещо, да получим достойно заплащане и да се върнем и да плащаме данъци там, а не тук. Защото ако за теб твоя труд не е ценен, то за мен - моя е. За това колко често си идваме и дали си идваме си ПЛАЩАМ АЗ, нали така. А,да, имал съм възможността да работя и в България и тук и пак ще ти кажа че ПОВЕЧЕТО хора в България наистина не знаят как се работи. Е, това в повечето случаи е оправдано, понеже се получава следното: ние ги лъжем че работим, те ни лъжат че ни плащат.
Супер Very Happy
Дискутирал съм с ясновидец Very Happy
Еми за т'ва говоря- не трябва поне за в бъдеще да имаш такова право- да гласуваш Exclamation Гласувай си там! Не може да се гласува на две места- и ТАМ и ТУК (в международните отношения за отседналост има резиденти и нерезиденти- това правило трябва да се спазва както при задълженията, така и при правата), дори ние простосмъртните, дето живеем ТУК имаме право на един глас Exclamation И съм сигурен, че не АЗ съм "всезнайко", а ти- нищо конкретно, дори си ми чел мненията между редовете, щото всичко ти е ясно! Ясновидец Very Happy
Труден е пътя на емигранта, но той сам си е купил еднопосочния билет. Имал е възможност да избира. Тия които са останали да не са спинозни? България ви е довела до това Question Къде отиде патриотизма Question Нали я обичаше?
Достойно заплащане? Всички го искаме, но ние сме тук в тая реалност, а вие сте избрали друг път в живота, път с достойно заплащане и други закони. При другото заплащане допринасяйте и за другите закони.
КАЗАХ едно и също нещо във всичките си мнения по 50 различни начина, но няма възприятие. Губя си времето.

anti-eu.free.bg

Брой мнения : 56
Местожителство : Абсурдистан, София

Писане  robinhood Нед Мар 02, 2008 2:28 am

anti-eu.free.bg написа:
robinhood написа:Знеш ли, такива като тебе са ми ясни. Живей си там, плюй тоя и ония, анти EU, анти не знам си какво, анти, анти, анти...! Въпреки че не живея в България, за мен тя е моя родина. И понеже не съм могъл да я оправя когато съм бил там, може би заради такива всезнайковци като теб, съм напуснал. И понеже имам такова право -да, ще гласувам (за разлика от теб) и да - ТИ ще ми плащаш за това. След като България ни е довела
до там ние да тръгнем по трудния път на емигранта, то ще ни плаща когато искаме да гласуваме. В противен случай нека да предприеме нещо, да получим достойно заплащане и да се върнем и да плащаме данъци там, а не тук. Защото ако за теб твоя труд не е ценен, то за мен - моя е. За това колко често си идваме и дали си идваме си ПЛАЩАМ АЗ, нали така. А,да, имал съм възможността да работя и в България и тук и пак ще ти кажа че ПОВЕЧЕТО хора в България наистина не знаят как се работи. Е, това в повечето случаи е оправдано, понеже се получава следното: ние ги лъжем че работим, те ни лъжат че ни плащат.
Супер Very Happy
Дискутирал съм с ясновидец Very Happy
Еми за т'ва говоря- не трябва поне за в бъдеще да имаш такова право- да гласуваш Exclamation Гласувай си там! Не може да се гласува на две места- и ТАМ и ТУК (в международните отношения за отседналост има резиденти и нерезиденти- това правило трябва да се спазва както при задълженията, така и при правата), дори ние простосмъртните, дето живеем ТУК имаме право на един глас Exclamation И съм сигурен, че не АЗ съм "всезнайко", а ти- нищо конкретно, дори си ми чел мненията между редовете, щото всичко ти е ясно! Ясновидец Very Happy
Труден е пътя на емигранта, но той сам си е купил еднопосочния билет. Имал е възможност да избира. Тия които са останали да не са спинозни? България ви е довела до това Question Къде отиде патриотизма Question Нали я обичаше?
Достойно заплащане? Всички го искаме, но ние сме тук в тая реалност, а вие сте избрали друг път в живота, път с достойно заплащане и други закони. При другото заплащане допринасяйте и за другите закони.
КАЗАХ едно и също нещо във всичките си мнения по 50 различни начина, но няма възприятие. Губя си времето.
Ясно е че на теб нещата са ти ясни. Не ти а аз казвам едно и също нещо по 50 различни начина, но ти си знаеш твоето. Пак ти казвам, аз имам право да гласувам и ще го използвам докато имам И български паспорт (искаш или не). Това дали билета е еднопосочен или двупосочен е друга тема и не искам да я засягам, че сигурно пак ще почнеш с твоите дълги философски излеяния. Срам ме е само като ти чета постингите. Да, срам ме е, понеже ти освен да казваш какво си против, нищо друго не знаеш. Все някой друг ти е виновен. А какво правиш ти по въпроса -НИЩО.И понеже не знаеш КАК да оправиш нещата в България, тогава АЗ със своя глас ще ти кажа по какъв начин да стане, а ти ще плащаш. И да, може би отстрани(по-точно- отвън) нещата за това какво е в България стават по-ясни. Стой си там с капаците на очите и само плюй. Както виждам ти само това знаеш.
robinhood
robinhood

Писане  anti-eu.free.bg Пон Мар 03, 2008 12:28 am

robinhood написа:Ясно е че на теб нещата са ти ясни. Не ти а аз казвам едно и също нещо по 50 различни начина, но ти си знаеш твоето. Пак ти казвам, аз имам право да гласувам и ще го използвам докато имам И български паспорт (искаш или не). Това дали билета е еднопосочен или двупосочен е друга тема и не искам да я засягам, че сигурно пак ще почнеш с твоите дълги философски излеяния. Срам ме е само като ти чета постингите. Да, срам ме е, понеже ти освен да казваш какво си против, нищо друго не знаеш. Все някой друг ти е виновен. А какво правиш ти по въпроса -НИЩО.И понеже не знаеш КАК да оправиш нещата в България, тогава АЗ със своя глас ще ти кажа по какъв начин да стане, а ти ще плащаш. И да, може би отстрани(по-точно- отвън) нещата за това какво е в България стават по-ясни. Стой си там с капаците на очите и само плюй. Както виждам ти само това знаеш.
ДА, нещата са ми грандиозно по ясни, от сънищата на всеки един емигрант (тези които се отнасят за България). Ако те е срам, може дори да не пишеш. Но сугурно гледаш да не загубиш последното, лично свързано с България- това да четеш и пишеш Twisted Evil
И действително не си с капаци, а просто за тукашните проблеми си СЛЯП Exclamation
Да се спрем на думичката, която постоянно споменаваш за мен- "анти".
Освен това, което досега 50 пъти казах, а ти не разбра, съм и против това всяк'ви външни да определят политиката в Булгаристан. Това се отнася за ЕС, НАТО, ООН и всек'ви. И съм анти, щото това е факт!
САЩ ни слагат визи! МИ к’во правим? Да им сложим и ние такива. НЕ такива, а същите- с интервюта, одобрение и т.н. И пръстови отпечатъци, за влизащите американци, авио- правилата- същите. Русия: 50% безплатно участие в чужд двор? Как стана? И Аз искам! Не- тук отчуждават без да питат, а в Канада има частни планини, нали!
За ЕС съм писал достатъчно на много места.
Там нещата са върхът на лайната, а и ще сме пряко засегнати, всички (живеещи тук) Wink !
Как да гледам на това? Положително?
Да, ако имаше референдум за влизане в ЕС щях да гласувам, но за т'ва никой не ме пита!
За теб самата мисъл за България е положителна, дори не знаеш защо. Може би хубавата част от спомените?
Щото заради лошата сте туристи Exclamation

anti-eu.free.bg

Писане  robinhood Пон Мар 03, 2008 1:20 am

Този път не мога да не призная , че за някои неща си прав. Говориш защо не сложим визи за американците и да имат и те интервюта? Ами да им сложим. Съгласен съм. Какво друго..., а,да, казваш, че никой не те пита. Еми нали точно за това говоря, когато дойде време за избори, дай своя глас за хората които мислиш, че ще те чуят. И вместо да си против това хора като мен да не гласуват (просто ей така, "защото не живеят в момента в България") по-добре първо чуй какво мислят. Говориш, че си против EU и т.н. Нека те попитам нещо, хората в западна европа по-добре ли живеят от нас или по-зле? Аз мисля, че не е необходимо да откриваме "топлата вода", тя вече е открита от други нации доста преди нас и колкото по-бързо успеем да научим това, толкова по-добре за нас. А това, човек да е против членството на България в EU според мен е ако не глупост то поне доста остарял начин на мислене, не заради друго, а защото икономическата действителност не позволява България да има т.нар.-неутралитет. България не е Швейцария, все пак. Надявам се, че разбираш за какво говоря. Това, което си правя като извод е, че и двамата ни дразнят едни и същи неща.Основната разлика обаче е, че докато ти НЕ ЖЕЛАЕШ да се възползваш от конституционно отреденото ти право да упражниш правото си на глас за да може да промениш нещо, то аз (явно все още съм оптимист) ще продължавам да гласувам не за да е по-зле, а да е по-добре в България. Нали това е най-важното в крайна сметка? Иначе с този начин на мислене се превръщаш в по-голям емигрант от мен - ЕМИГРАНТ В СОБСТВЕНАТА СИ ДЪРЖАВА.
robinhood
robinhood

Писане  anti-eu.free.bg Пон Мар 03, 2008 5:21 pm

robinhood написа:Този път не мога да не призная , че за някои неща си прав. Говориш защо не сложим визи за американците и да имат и те интервюта? Ами да им сложим. Съгласен съм. Какво друго..., а,да, казваш, че никой не те пита. Еми нали точно за това говоря, когато дойде време за избори, дай своя глас за хората които мислиш, че ще те чуят. И вместо да си против това хора като мен да не гласуват (просто ей така, "защото не живеят в момента в България") по-добре първо чуй какво мислят. Говориш, че си против EU и т.н. Нека те попитам нещо, хората в западна европа по-добре ли живеят от нас или по-зле? Аз мисля, че не е необходимо да откриваме "топлата вода", тя вече е открита от други нации доста преди нас и колкото по-бързо успеем да научим това, толкова по-добре за нас. А това, човек да е против членството на България в EU според мен е ако не глупост то поне доста остарял начин на мислене, не заради друго, а защото икономическата действителност не позволява България да има т.нар.-неутралитет. България не е Швейцария, все пак. Надявам се, че разбираш за какво говоря. Това, което си правя като извод е, че и двамата ни дразнят едни и същи неща.Основната разлика обаче е, че докато ти НЕ ЖЕЛАЕШ да се възползваш от конституционно отреденото ти право да упражниш правото си на глас за да може да промениш нещо, то аз (явно все още съм оптимист) ще продължавам да гласувам не за да е по-зле, а да е по-добре в България. Нали това е най-важното в крайна сметка? Иначе с този начин на мислене се превръщаш в по-голям емигрант от мен - ЕМИГРАНТ В СОБСТВЕНАТА СИ ДЪРЖАВА.
Твоите приятели и роднини, ако живеят тук и имат право на глас могат сами да отидат и да гласуват, ако преценят Exclamation
Не може някой да гласува вместо тях, с още гласове от тяхно име! Може да го пише в конституцията, но е неморално!
Да, вероятно повечето в €С живеят по- добре от нас, и това няма да се промени, а ние ще си останем гетото в тая пирамида. Ще бъдем тъпкани от още една администрация.
К'во означава остаряло мислене? Нещо с изтекъл срок? А ако мисленето ми е прясно, мога ли, примерно, да предложа нещо на жена ти, стига твоето мислене да не е остаряло Wink ? Има правилно и неправилно мислене! Правилното е аргументираното, а неправилното на лаици, и все'кви чужденци, дето си нямат идея...
България не е дори Норвегия, щото там ги питат, и те не искат, а тук ни смятат за овце, не само управляващите, но и туристите- ние тук още се катерим по дърветата и се храним с корени Evil or Very Mad България не е независима, само и единствено заради политиците си. Историята в последното столетие показва, че грешките са ни заробили!
Както казах, може и двамата да ни дразнят едни и същи неща, но Аз се сблъсквам с тях, а ти ги четеш в интернетExclamation

anti-eu.free.bg

Писане  robinhood Пон Мар 03, 2008 6:35 pm

anti-eu.free.bg написа:
robinhood написа:Този път не мога да не призная , че за някои неща си прав. Говориш защо не сложим визи за американците и да имат и те интервюта? Ами да им сложим. Съгласен съм. Какво друго..., а,да, казваш, че никой не те пита. Еми нали точно за това говоря, когато дойде време за избори, дай своя глас за хората които мислиш, че ще те чуят. И вместо да си против това хора като мен да не гласуват (просто ей така, "защото не живеят в момента в България") по-добре първо чуй какво мислят. Говориш, че си против EU и т.н. Нека те попитам нещо, хората в западна европа по-добре ли живеят от нас или по-зле? Аз мисля, че не е необходимо да откриваме "топлата вода", тя вече е открита от други нации доста преди нас и колкото по-бързо успеем да научим това, толкова по-добре за нас. А това, човек да е против членството на България в EU според мен е ако не глупост то поне доста остарял начин на мислене, не заради друго, а защото икономическата действителност не позволява България да има т.нар.-неутралитет. България не е Швейцария, все пак. Надявам се, че разбираш за какво говоря. Това, което си правя като извод е, че и двамата ни дразнят едни и същи неща.Основната разлика обаче е, че докато ти НЕ ЖЕЛАЕШ да се възползваш от конституционно отреденото ти право да упражниш правото си на глас за да може да промениш нещо, то аз (явно все още съм оптимист) ще продължавам да гласувам не за да е по-зле, а да е по-добре в България. Нали това е най-важното в крайна сметка? Иначе с този начин на мислене се превръщаш в по-голям емигрант от мен - ЕМИГРАНТ В СОБСТВЕНАТА СИ ДЪРЖАВА.
Твоите приятели и роднини, ако живеят тук и имат право на глас могат сами да отидат и да гласуват, ако преценят Exclamation
Не може някой да гласува вместо тях, с още гласове от тяхно име! Може да го пише в конституцията, но е неморално!
Да, вероятно повечето в €С живеят по- добре от нас, и това няма да се промени, а ние ще си останем гетото в тая пирамида. Ще бъдем тъпкани от още една администрация.
К'во означава остаряло мислене? Нещо с изтекъл срок? А ако мисленето ми е прясно, мога ли, примерно, да предложа нещо на жена ти, стига твоето мислене да не е остаряло Wink ? Има правилно и неправилно мислене! Правилното е аргументираното, а неправилното на лаици, и все'кви чужденци, дето си нямат идея...
България не е дори Норвегия, щото там ги питат, и те не искат, а тук ни смятат за овце, не само управляващите, но и туристите- ние тук още се катерим по дърветата и се храним с корени Evil or Very Mad България не е независима, само и единствено заради политиците си. Историята в последното столетие показва, че грешките са ни заробили!
Както казах, може и двамата да ни дразнят едни и същи неща, но Аз се сблъсквам с тях, а ти ги четеш в интернетExclamation
Защо искаш да предлагаш нещо на жена ми? Предлагай си на твоята. Но, може би нямаш? Не се учудвам.Кой ще вземе такъв като теб?!Не ти на жена ми, а аз на тебе щях да ти предложа нещо незабравимо.Имаш късмет, че пишеш в Интернет. Ако ми го беше казал това на живо, толкова бой щеше да ядеш че не знам дали ме разбираш. Писна ми да се занимавам с такива като тебе. Ходи си блей някъде и не се занимавай с неща, които не разбираш.
robinhood
robinhood

Писане  anti-eu.free.bg Пон Мар 03, 2008 11:15 pm

robinhood написа:Защо искаш да предлагаш нещо на жена ми? Предлагай си на твоята. Но, може би нямаш? Не се учудвам.Кой ще вземе такъв като теб?!Не ти на жена ми, а аз на тебе щях да ти предложа нещо незабравимо.Имаш късмет, че пишеш в Интернет. Ако ми го беше казал това на живо, толкова бой щеше да ядеш че не знам дали ме разбираш. Писна ми да се занимавам с такива като тебе. Ходи си блей някъде и не се занимавай с неща, които не разбираш.
Пак не четеш! Ти поде въпроса за
остаряло мислене
, аз дадох пример, за
остаряло мислене
, но ти го взе много навътре, явно имаш
остаряло мислене
Very Happy А вероятно жена ти е грозна, като гледам за къ'ф се е бракувала, така че сигурно ще се въздържа!
Страх ме е от туриста affraid , че ще гласува Very Happy

anti-eu.free.bg

Писане  robinhood Пон Мар 03, 2008 11:34 pm

anti-eu.free.bg написа:
robinhood написа:Защо искаш да предлагаш нещо на жена ми? Предлагай си на твоята. Но, може би нямаш? Не се учудвам.Кой ще вземе такъв като теб?!Не ти на жена ми, а аз на тебе щях да ти предложа нещо незабравимо.Имаш късмет, че пишеш в Интернет. Ако ми го беше казал това на живо, толкова бой щеше да ядеш че не знам дали ме разбираш. Писна ми да се занимавам с такива като тебе. Ходи си блей някъде и не се занимавай с неща, които не разбираш.
Пак не четеш! Ти поде въпроса за
остаряло мислене
, аз дадох пример, за
остаряло мислене
, но ти го взе много навътре, явно имаш
остаряло мислене
Very Happy А вероятно жена ти е грозна, като гледам за къ'ф се е бракувала, така че сигурно ще се въздържа!
Страх ме е от туриста affraid , че ще гласува Very Happy
За твое сведение, жена ми не е грозна. Нито пък аз. Много си смел с чукането по клавиатурата, но ти си просто една дребна душица и ще си умреш в мизерия и собствената си жлъч. Няма какво повече да се занимавам с теб, понеже ти от дума не разбираш. А който от дума не може да разбере, нали знаеш от какво друго разбира? Смелчага! Laughing
robinhood
robinhood

Писане  anti-eu.free.bg Пон Мар 03, 2008 11:41 pm

robinhood написа:За твое сведение, жена ми не е грозна. Нито пък аз. Много си смел с чукането по клавиатурата, но ти си просто една дребна душица и ще си умреш в мизерия и собствената си жлъч. Няма какво повече да се занимавам с теб, понеже ти от дума не разбираш. А който от дума не може да разбере, нали знаеш от какво друго разбира? Смелчага! Laughing
Заплашваш ли ме Very Happy
От ТАМ Question
ТОВА е смело Twisted Evil
Или ще пратиш роднина или приятел Very Happy за "разговор" Very Happy
В мизерия няма да умра, щото вероятно имам достатъчно добри доходи за стандарта ТУК Wink
Явно ти си забравил езика, защото не може да разбереш буквичките, които съм ти ги чукнал на клавиатурата Evil or Very Mad

anti-eu.free.bg

Писане  robinhood Пон Мар 03, 2008 11:52 pm

anti-eu.free.bg написа:
robinhood написа:За твое сведение, жена ми не е грозна. Нито пък аз. Много си смел с чукането по клавиатурата, но ти си просто една дребна душица и ще си умреш в мизерия и собствената си жлъч. Няма какво повече да се занимавам с теб, понеже ти от дума не разбираш. А който от дума не може да разбере, нали знаеш от какво друго разбира? Смелчага! Laughing
Заплашваш ли ме Very Happy
От ТАМ Question
ТОВА е смело Twisted Evil
Или ще пратиш роднина или приятел Very Happy за "разговор" Very Happy
Няма да пращам никой, нито пък и аз ще се занимавам с теб, не заради друго, а защото си "анонимко". Така е много лесно, нали? Казвам, че ако говорехме на живо и ако ми го беше казал това в очите, ти казах какво щеше да ти се случи. Да, и щях да съм в правото си. Не съм позволявал на никой да ме обижда и унижава. Защото аз за разлика от теб защитавам собственото си достойнство и това на моето семейство, без значение това къде съм -в България, или в чужбина. А ти си стой, пиши си по форумите и това е. АНОНИМКО ! Казх ти че си един никой, скрит някъде в някоя дупчица и такъв и ще си останеш.
robinhood
robinhood

Писане  anti-eu.free.bg Вто Мар 04, 2008 12:04 am

robinhood написа:Няма да пращам никой, нито пък и аз ще се занимавам с теб, не заради друго, а защото си "анонимко". Така е много лесно, нали? Казвам, че ако говорехме на живо и ако ми го беше казал това в очите, ти казах какво щеше да ти се случи. Да, и щях да съм в правото си. Не съм позволявал на никой да ме обижда и унижава. Защото аз за разлика от теб защитавам собственото си достойнство и това на моето семейство, без значение това къде съм -в България, или в чужбина. А ти си стой, пиши си по форумите и това е. АНОНИМКО ! Казх ти че си един никой, скрит някъде в някоя дупчица и такъв и ще си останеш.
Вече съм спокоен, че няма да ми пратиш роднина, камък ми падна Very Happy
Ще се радвам да се случи на живо! Като изключим, че в нета няма "анонимно" (би следвало грамотен турист да го знае това),
robinhood
е доста истинско Wink
Чесно казано толкова време си загубих с една бетонна глава, че ... абе ще гледам да не ти обръщам внимание Exclamation

anti-eu.free.bg

Писане  robinhood Вто Мар 04, 2008 12:11 am

anti-eu.free.bg написа:
robinhood написа:Няма да пращам никой, нито пък и аз ще се занимавам с теб, не заради друго, а защото си "анонимко". Така е много лесно, нали? Казвам, че ако говорехме на живо и ако ми го беше казал това в очите, ти казах какво щеше да ти се случи. Да, и щях да съм в правото си. Не съм позволявал на никой да ме обижда и унижава. Защото аз за разлика от теб защитавам собственото си достойнство и това на моето семейство, без значение това къде съм -в България, или в чужбина. А ти си стой, пиши си по форумите и това е. АНОНИМКО ! Казх ти че си един никой, скрит някъде в някоя дупчица и такъв и ще си останеш.
Ще се радвам да се случи на живо! Като изключим, че в нета няма "анонимно" (би следвало грамотен турист да го знае това),
robinhood
е доста истинско Wink
Чесно казано толкова време си загубих с една бетонна глава, че ... абе ще гледам да не ти обръщам внимание Exclamation
Ха дано! Овца такава. Laughing
robinhood
robinhood

Писане  anti-eu.free.bg Вто Мар 04, 2008 12:27 am

robinhood написа:
anti-eu.free.bg написа:
robinhood
е доста истинско Wink
Ха дано! Овца такава. Laughing
Не съм изпадал да толкова долно ниво на общуване, пиявицо Very Happy
Дори не мога да се понасям, че съм комуникирал с... плевел Exclamation

anti-eu.free.bg

Писане  minus Пет Мар 07, 2008 8:07 pm

Не мисля,че с писане по форуми бихме си помогнали,за това за пореден път казвам на всички Българи СЪБОДЕТЕ СЕ.

Не е нормално да има новини на турски по канал1,джамия в центъра на София,джамия в центъра на Пловдив,турци депутати,EU-министри тУРЦИ,половината министерства в България са турски.

Милене,ти си златен!!!!!

minus

Брой мнения : 4

Гласуване на избори - Page 2 Empty Всичко Мара втасала ...

Писане  KARINA Сря Мар 12, 2008 12:05 pm

С дипломите ли ще ходим да гласуваме, а тия над 65г. ще ги освидетелствуваме ли, тестове за грамотност и психическа годност ще има ли, а за ниво на политическа култура?

KARINA

Брой мнения : 11

Писане  KARINA Сря Мар 12, 2008 12:14 pm

Колко турци у нас разбират тези новини, знаете ли изобщо какъв турски говорят. Не е проблемът в джамиите, а в това за какво се ползват и не си мислете, че ДС не бди там, както над БПЦ. Какви турски депутати, та те са си агенти на ДС. Турското им трябва за да манипулират мюсюлманите у нас и да ги държат в хватката си, твърди осигурени гласове, а тия дето реват срещу турското ги вкараха в Атака. Разделяй и владей, пък вейте знамената.

KARINA

Брой мнения : 11

Гласуване на избори - Page 2 Empty v koy svqt!

Писане  film not fun Чет Мар 13, 2008 9:26 pm

anti-eu.free.bg написа:Трябва да имат право на глас само хора, които си плащат тук данъците (през последната година)!
Щом не плаща, значи не може да решава бъдещето на тези които си плащат!
Може би трябва да се гласува не с паспорт, а с осигурителна или здравна книжка.
ta,v koy svqt jiveete,molq?!Izpolzvate www,a govorite za nacionalizmi, koy kade pla6ta danaci...O4akvam da 4uq ne6to i za Vinetu.Hvala na va6ite kriterii i oporni to4ki.Dobre,4e KOnstituciqta e po-umna i po-6iroko skroena ot nas.Zasega!Az malko kasni4ko se vklyu4vam po temata.Dano prestrelkata se e prevarnala v razgovor

film not fun

Брой мнения : 32

Писане  anti-eu.free.bg Пет Мар 14, 2008 2:37 pm

film not fun написа:
anti-eu.free.bg написа:Трябва да имат право на глас само хора, които си плащат тук данъците (през последната година)!
ta,v koy svqt jiveete,molq?!Izpolzvate www,a govorite za nacionalizmi, koy kade pla6ta danaci...O4akvam da 4uq ne6to i za Vinetu.Hvala na va6ite kriterii i oporni to4ki.Dobre,4e KOnstituciqta e po-umna i po-6iroko skroena ot nas.Zasega!Az malko kasni4ko se vklyu4vam po temata.Dano prestrelkata se e prevarnala v razgovor
Мнения на олигофреница не чета Exclamation
Дори като видя подобно мнение ми става ясно неграмотността на съществото Evil or Very Mad , което го пише, скрито зад шльокавицата!

Последната промяна е направена от anti-eu.free.bg на Съб Мар 15, 2008 11:51 pm; мнението е било променяно общо 1 път

anti-eu.free.bg

Гласуване на избори - Page 2 Empty bravo

Писане  film not fun Съб Мар 15, 2008 7:12 am

anti-eu.free.bg написа:
film not fun написа:
Мнения на олигофреница не чета Exclamation
Дори като видя подобно мнение ми става ясно неграмотността на съществото Evil or Very Mad , което го пише, скрито зад шльокавицата!
mnogo vpe4atlqva6to izqvlenie,bravo.4udq se samo slojni du6evnosti kato Va6ata,s o6te po-slojni sastavni imena,ne se li nau4ihte,4e forumite ne sa terapiq s/u agresiq-za tazi cel si ima specialisti.

film not fun

Брой мнения : 32

Писане  Sponsored content

Sponsored content

Страница 2 от 2 Previous  1, 2

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите