Mogilino
5 posters
Страница 1 от 1
Mogilino
Spodelqm vazmu6tenieto Vi po temata"mogilino",g-n Cvetkov,no v bg otno6enieto kam vseki edin 4ovek e takova.V bg nikoy ne zna4i ni6to,bolnite sa samo 4asten slu4ay na no-person sindroma.Nedoumqvam kak se o4akva razbirane i sa4uvstvie kam strada6tiq,kato v bg nqma ponqtie za li4nost vaob6te.Kak da ima otno6enie bez ponqtie!Nie jiveem v strana kadeto A ne vodi kam B,a bqga na mqsto,kadeto ni6to na ni6to ne e saotvetno,saedineno ili adekvatno.Prosto ni lipsva normalnostta.Nqma kak da jivee6 v absurd i da reagira6 adekvatno.Nqma kak da znae6,4e si no-person i da misli6,4e ne6to zavisi ot tvoite re6eniq.Vse o6te pravim ne tova,koeto iskame,a samo tova,koeto trqbva.I vse o6te vsi4ki nie sme jiteli na Mogilino
film not fun- Брой мнения : 32
Re: Mogilino
ne rasbiram sasto purvanov prawi takiva iskaswanija po TV koito prosto sa smeshni : stawa wupros sa mogilino ,che edwa li ne wijdate li njakoi pak prawi sagowor protiv BG da ni ocherni pred sweta "koeto rasbira se ne e istina u nas njama takiwa nesta wsichko e ismislica na anglichanite " kak moje da se twurdi takowa nesto kogato faktite goworjat ! wijte sami :MOGILINO
Ficker- Брой мнения : 53
v 4as
izglejda kato porednoto dokazatelstvo,4e v bg A ne vodi kam B,a koy znae nakade!,4e ni6to s ni6to ne e svarzano,4e jiveem v ludnicaFicker написа:ne rasbiram sasto purvanov prawi takiva iskaswanija po TV koito prosto sa smeshni : stawa wupros sa mogilino ,che edwa li ne wijdate li njakoi pak prawi sagowor protiv BG da ni ocherni pred sweta "koeto rasbira se ne e istina u nas njama takiwa nesta wsichko e ismislica na anglichanite " kak moje da se twurdi takowa nesto kogato faktite goworjat ! wijte sami :MOGILINO
film not fun написа:izglejda kato porednoto dokazatelstvo,4e v bg A ne vodi kam B,a koy znae nakade!,4e ni6to s ni6to ne e svarzano,4e jiveem v ludnicaFicker написа:ne rasbiram sasto purvanov prawi takiva iskaswanija po TV koito prosto sa smeshni : stawa wupros sa mogilino ,che edwa li ne wijdate li njakoi pak prawi sagowor protiv BG da ni ocherni pred sweta "koeto rasbira se ne e istina u nas njama takiwa nesta wsichko e ismislica na anglichanite " kak moje da se twurdi takowa nesto kogato faktite goworjat ! wijte sami :MOGILINO
nesto sme se oburkali ili ne sme rasbrali tichno kakwo se e sluchilo sastoto w mogilino wsichko si e bilo na mjasto i nikoga ne sa stawali takiwa nesta prosto towa e propaganda na sapadni sagowornici srestu BG !
a moje bi puwanov sam e organisiral snimaneto na tosi film sa da ima prichina da mu se otpusnat oste njakoe i drugo milionche ot EU .
konspiraciite
6tom sme v bg,may vsqkakvi teorii na konspiraciite sa vazmojni.Za 4iq smetka,oba4e!Ficker написа:film not fun написа:izglejda kato porednoto dokazatelstvo,4e v bg A ne vodi kam B,a koy znae nakade!,4e ni6to s ni6to ne e svarzano,4e jiveem v ludnicaFicker написа:ne rasbiram sasto purvanov prawi takiva iskaswanija po TV koito prosto sa smeshni : stawa wupros sa mogilino ,che edwa li ne wijdate li njakoi pak prawi sagowor protiv BG da ni ocherni pred sweta "koeto rasbira se ne e istina u nas njama takiwa nesta wsichko e ismislica na anglichanite " kak moje da se twurdi takowa nesto kogato faktite goworjat ! wijte sami :MOGILINO
nesto sme se oburkali ili ne sme rasbrali tichno kakwo se e sluchilo sastoto w mogilino wsichko si e bilo na mjasto i nikoga ne sa stawali takiwa nesta prosto towa e propaganda na sapadni sagowornici srestu BG !
a moje bi puwanov sam e organisiral snimaneto na tosi film sa da ima prichina da mu se otpusnat oste njakoe i drugo milionche ot EU .
Моля пишете на кирилица във форумите!!!
Благодаря
Благодаря
Албена- Брой мнения : 8
Местожителство : София
6ovinizmite
kirilica?-za6to.www ne e sazdaden na kirilica.A i kirilicata ne e oficializirana v eu,za da imame regionalno misleneАлбена написа:Моля пишете на кирилица във форумите!!!
Благодаря
Албена написа:Моля пишете на кирилица във форумите!!!
Благодаря
prestanete s tesi gluposti poglednete ka se pishi w presata ! w BG 30 % horata ne mogat da rasberat kakwo e napisano poneje polowinata dumi sa s anliisko ,nemsko,frensko i 20% tursko snachenie ! po TV ujasno goworene towa sa men ne sa jurnalisti ! eto tam trjabwa da naprawite prisiwa si sa edin po dobur bulgarski esik!
kirilica?-za6to.www ne e sazdaden na kirilica.A i kirilicata ne e oficializirana v eu,za da imame regionalno mislene[/quote]
Да, кирилицата не е официализирана в Европейския съюз. Ако това беше английски (примерно) сайт, с удоволствие бих чела написаното на латиница, защото то би било на английски език. Но това е български сайт. Много от българските думи изглеждат безумно, написани на латиница, да не говорим за това, колко неприятно е за окото да се мъчи да ги разчита, вместо да се съсредоточи върху съдържанието на написаното. На мен лично ми е страшно досадно да се взирам в тези букви. Получава се същото усещане, както, когато се опитваш да разчетеш нещо, написано с много нечетлив почерк. Заради това бих могла дори и да не обърна внимание на някое от написаните мнения. Изразявам своето лично обяснение защо предпочитам в български форум да се пише на кирилица. Подкрепям хората, които настояват за това.
Да, кирилицата не е официализирана в Европейския съюз. Ако това беше английски (примерно) сайт, с удоволствие бих чела написаното на латиница, защото то би било на английски език. Но това е български сайт. Много от българските думи изглеждат безумно, написани на латиница, да не говорим за това, колко неприятно е за окото да се мъчи да ги разчита, вместо да се съсредоточи върху съдържанието на написаното. На мен лично ми е страшно досадно да се взирам в тези букви. Получава се същото усещане, както, когато се опитваш да разчетеш нещо, написано с много нечетлив почерк. Заради това бих могла дори и да не обърна внимание на някое от написаните мнения. Изразявам своето лично обяснение защо предпочитам в български форум да се пише на кирилица. Подкрепям хората, които настояват за това.
just_a_girl_- Брой мнения : 18
film not fun написа:kirilica?-za6to.www ne e sazdaden na kirilica.A i kirilicata ne e oficializirana v eu,za da imame regionalno mislene
Уай дон`т Ю гоу ФЪК Йорселф ?...
Риджънал ТИНКИНГ !!!!
АР Ю ФЪКИНГ СТУПИД ... ?? Ю СЕЛЛ АУТ !... ФОР 2 ЕВРО Ю`ЛЛ СЕЛЛ ЙОР ОУН МАДЪР !
ФЪКИНГ ИДИОТ ....
ФЪК ДИ ЮРАПИИЕН ЮНИЪН ... ДЕЙ НИИД ТО ЛЪРН БЪЛГЕРИЪН ....
"РИДЖЪНАЛ ТИНКИНГ" уот а пиис оф шит ю АР !
Дебел Космонавт- Брой мнения : 76
Ficker написа:
prestanete s tesi gluposti poglednete ka se pishi w presata ! w BG 30 % horata ne mogat da rasberat kakwo e napisano poneje polowinata dumi sa s anliisko ,nemsko,frensko i 20% tursko snachenie ! po TV ujasno goworene towa sa men ne sa jurnalisti ! eto tam trjabwa da naprawite prisiwa si sa edin po dobur bulgarski esik!
Итц НОТ "Глупости" Ю дъм асс ...
Райт ин СИРИЛИК , Ю СЕЛЛ ОУТ , пиис ъф шит ! ...
По темата ... мисля че има 2 вида решение на проблема :
1. Евтаназия
2. аз мисля , че тези деца трябва да ходят на даскало заедно с другите ... защото те ИМАТ нужда да бъдат подигравани , бити и замеряни с хартиййки , както всяко нормално дете ...
1. Евтаназия
2. аз мисля , че тези деца трябва да ходят на даскало заедно с другите ... защото те ИМАТ нужда да бъдат подигравани , бити и замеряни с хартиййки , както всяко нормално дете ...
EU
just_a_girl_ написа:kirilica?-za6to.www ne e sazdaden na kirilica.A i kirilicata ne e oficializirana v eu,za da imame regionalno mislene
Да, кирилицата не е официализирана в Европейския съюз. Ако това беше английски (примерно) сайт, с удоволствие бих чела написаното на латиница, защото то би било на английски език. Но това е български сайт. Много от българските думи изглеждат безумно, написани на латиница, да не говорим за това, колко неприятно е за окото да се мъчи да ги разчита, вместо да се съсредоточи върху съдържанието на написаното. На мен лично ми е страшно досадно да се взирам в тези букви. Получава се същото усещане, както, когато се опитваш да разчетеш нещо, написано с много нечетлив почерк. Заради това бих могла дори и да не обърна внимание на някое от написаните мнения. Изразявам своето лично обяснение защо предпочитам в български форум да се пише на кирилица. Подкрепям хората, които настояват за това.[/quote]naprotiv,E oficializirana v EU.Ok,ako stava duma za tvoite argumenti,vinagi uvajavam usilieto za tova.Ok i ako vsi4ko e v pojelatelen plan.Za6toto az prosto ne spodelqm tova mnenie
Re: EU
film not fun, в крайна сметка - Е или НЕ Е официализирана кирилицата според теб в Европейския съюз? На две места пишеш две различни неща, или поне това се вижда.. Много благодаря за уважението, аз също уважавам правото ти на мнение. А иначе, относно пожеланията, никак не е невъзможно те да бъдат превърнати в сбъднати желания. Важното е никое желание да не се сбъдва на всякаква цена, още по-малко пък, ако става дума за "победа" в евентуален спор, в който някоя от страните би участвала само и единствено заради спорта . Ти какво мислиш за това?
E!,razbira se
ZA nqkolko ne6ta 6te kaja"razbira se,da"-za tova,4e kirilicata e oficializirana v EU;za tova,4e spodelqm tezata"nikoe jelanie da ne se sbadva na vsqkakva cena",dori i znaka spodelqm ;a o6te pove4e spodelqm anti-sportnata naglasa v spora.Samo ne razbiram,v slu4aq ,za kakva 4ak tolkova seriozna"cena"stava duma.Govorim principno,ili pone se opitvame,i az vinagi darja da u4astvam v razgovori,a ne v prestrelki.Ta,na men mi haresva da pi6a s latinica.Ok,za nqkoi hora,izbora na bukvi prodaljava da ima simvolno zna4enie,no za men nqma.Sigurno,za6toto simvoliziraneto po priznak"nacionalizmi" e ne6toto,koeto nikak ne haresvam.Meko kazano.just_a_girl_ написа:film not fun, в крайна сметка - Е или НЕ Е официализирана кирилицата според теб в Европейския съюз? На две места пишеш две различни неща, или поне това се вижда.. Много благодаря за уважението, аз също уважавам правото ти на мнение. А иначе, относно пожеланията, никак не е невъзможно те да бъдат превърнати в сбъднати желания. Важното е никое желание да не се сбъдва на всякаква цена, още по-малко пък, ако става дума за "победа" в евентуален спор, в който някоя от страните би участвала само и единствено заради спорта . Ти какво мислиш за това?
Re: E!,razbira se
Ако знаех още в самото начало мнението ти за "национализмите", веднага щях да се съглася с теб. Доколкото разбирам, (поправи ме, ако греша), теб те дразни слагането на хората под общ знаменател, независимо дали става въпрос за националност (в случая символизирана с кирилицата), или за каквото и да било друго. Ако това е, което искаш да кажеш, уверявам те, че аз също съм против това. Хората не трябва да бъдат определяни като бели или черни, както и като възвеличаващи кирилицата, или не . Моята идея съвсем не беше да възвеличавам кирилицата. И, разбира се , всеки има правото да изрази себе си по начин, който самият той сметне за най-добре. Доводите ми нямаха нищо общо с национализъм или пък с желание да се пише на кирилица, понеже, едва ли не, всички мнения трябва да изглеждат, като написани от един и същи човек . "Стадният" принцип на съществуване, еднаквостта на мисленето и (в случая) на писменото изразяване, съвсем не ми е идеал.
,
Mnogo se radvam da go 4uq!.Vsa6tnost,individualnostta e ne6toto,koeto nay-mnogo uvajavam:).Horata,koito umeqt da kazvat AZ i AZ Iskam sa adekvatnite hora za men-te nqmat robsko mislene i te sa golemiq lux za mqsto kato bg,za6toto sa malko.Za sajalenie!Tozi fakt mi e golqma bolka i golqm qd.No tova e druga tema.Kolkoto do kirilicata,ve4e vidqh 4e e prevarnata v posting:)vav foruma tuka.Vinagi se 4udq na horata,koito iskat da im se 4ue glasa,no ne znaqt kak:)A za tova dali kirilicata e ili ne e oficializirana v Eu,nedorazumenieto sigurno doyde ot izraza.Kazah"tq ne e.....,za da...",kakto 4ovek kazva"ne ti se usmihvam,za da mi se mra6ti6".just_a_girl_ написа:Ако знаех още в самото начало мнението ти за "национализмите", веднага щях да се съглася с теб. Доколкото разбирам, (поправи ме, ако греша), теб те дразни слагането на хората под общ знаменател, независимо дали става въпрос за националност (в случая символизирана с кирилицата), или за каквото и да било друго. Ако това е, което искаш да кажеш, уверявам те, че аз също съм против това. Хората не трябва да бъдат определяни като бели или черни, както и като възвеличаващи кирилицата, или не . Моята идея съвсем не беше да възвеличавам кирилицата. И, разбира се , всеки има правото да изрази себе си по начин, който самият той сметне за най-добре. Доводите ми нямаха нищо общо с национализъм или пък с желание да се пише на кирилица, понеже, едва ли не, всички мнения трябва да изглеждат, като написани от един и същи човек . "Стадният" принцип на съществуване, еднаквостта на мисленето и (в случая) на писменото изразяване, съвсем не ми е идеал.
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|